Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też tak mam czasami wrażenie jakby było mu zimno hehewięc niech iza będzie spokojna
co do znieczulenia ja nawet niewiem jak to jest w moim szpitalu, dziś miałam mieć spotkanie z moją położną ale przełożyła na wtorek między 15 a 16 już na 100%. więc się dopytam itp. bo widzę że na żywca iść to wielka odwaga![]()

Ciepły prysznic teżobym jak najdluzej w dwupaku wytrzymala.
poki co tylko siebie obserwuje. :-)
ale macie racje, glowa moze duzo...
a teraz ide sie kapacwroce...
![]()

z doświadczenia mogę powiedzieć że najlepszym lekarstwem na takie podejście że już rodzę jest senmoże to głupio zabrzmi ale jak miałam takie właśnie przeczucie że to już że lada moment wyląduje na porodówce to czytałam jakąś nuuudną książkę
serio obojętnie co byle nie było zbyt wciągające
i zasypiałam po max 2 stronach
znam dziewczyny które oglądały w takich chwilach telenowele albo obrady sejmu![]()

- o Boze hehe gdzies o tym czytalam....wlasnie taka sama sytuacja....ja sobie tez nie wyobrazam ubierac tak sie latem...chlowiek najchetniej by nago chodzil.No ja urodziłam w lipcu a moja mama mnie poinstruowała jak ubierać mam małą. Więc body potem koszulka i na tośpiochy i jak spala jak wychodziłyśmy na spacer to kocykiem przykrywała. Po 3 dniach się przeziębiła no to ja znią i z mama do lekarza. A lekarz jak ją zobaczył to złapał sie za głowę i mówi niech pani to dziecko rozbierze. Jak pani by się czuła jakbym kazał pani w ten upał się w dżinsy ubrać i kocem przykryćJak wyszłam z rozebranym dzieckiem z gabinetu to mama na mnie z rykiem żebym dzieciaka ubrała bo chore
A ja na to że to niech się sama ubierze i więcej mnie nie instuuje na temat ubierania. Od tej pory mała leżała w wózeczku w body a jak zasypiała to ją pieluszką cienką przykrywałami wogóle nie przeziębiała się. Nawet jej czapki nie zakładałam. No bo takie mają myśleniete nasze babcie czy mamy że jak noworodek to odrazu w bet i kocem nakryć
![]()
No ja wiem ze nie wygladacie na patologie, ale roznie sobie ludzie moga myslec jak idzie mama ktora wyglada na 20 lat i dzieckiem ok 4-5raczej na patologiczna rodzine nie wyglądamyale do monopolowych jka ide ze znajomymi po winko, albo po zdanym egzaminie na plaze, dziecka ze soba nie biore
a to wlasnie zazwyczaj kwestia wieku poruszana jest w takich miejscach:-)
swoja droga nieraz slyszalam takie glupie uwagi do mojej mamy. Moja mama do tej pory wyglada mlodo. Ma 42 lata i jak sie przeprowadzalismy jak mialam 12lat czyli ona miala 32 lata do na inne osiedle to sasiad mnie zapytal gdzie mam mame
a jak powiedzialam ze w domu to zrobil dziwna mine i powiedzial ze myslal ze to nasza siostra