Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pamiętam, że jak przyjechałam do szpitala po 10 godzinach skurczy co 8 minut, to KTG pokazało tylko 30%. Normalnie myślałam, że się załamię, bo bolały jak cholera. To było koło 18:00, a o 5-tej rano urodziłam.Dziewczyny a do ilu tak dochodzą procent skurcze kiedy akcja porodowa się rozkręca na reguralne skurcze?? Bo ja juz nie pamiętam.
Zgadzam sięPochwa po porodzie SN szybko wraca do normalnych rozmiarów i dla mnie to jakieś brednie o rozciąginiętych cipkach.

Dokładnie ubieraj się i na najbliższe KTG jedź i nie zastanawiaj się.Hej dziewczyny, a ja zmartwiona od rana, a wlasciwie od wczoraj. Prawie w ogole nie czuje ruchow dziecka. W sobote tak brykala ze sie nawet zastanawialam czy nie za bardzo, a tu wczoraj prawie w ogole i dzis tez jeszcze nicstrasznie sie boje czy na pewno wszystko jest ok
![]()
Dziewczyny co do seksu to ja kurde ostatnia ciagle mam ochote, az mi glupio, bo lekarz powiedzial zebysmy sie powstrzymali.
Tylko nie rozumie dlaczego skoro z dzidzia wszystko wporzadku?!?!
Moze dlatego, ze mialam te infekcje albo bole kosci?!?!?!
Nie wiem ale wlasciwie to tak raz na tydzien sobie pozwalamy i jest wszystko oki....ale ja bym mogla nawet 2 razy na dzien.
Tez tak macie?!?!
Tak dlatego ,że ciekawość już jest zaspokojona, ta potrzeba tulenia maluśkiego dziecka też, a poza tym wiadomo co nas czeka![]()
Ja na drugie czekam tak samo jeśli nie bardziej, przy pierwszym obawiałam sie czy sobie poradzę itd. Teraz takich obaw nie mam, chociaż zostanę za jakiś czas sama w domu z dwójką małych dzieci i też może być trudnoAle dam radę. Przy drugim tylko bardziej boję się porodu, wiem już jak smakuje
![]()

A najlepiej jest jak baisa potrafi sie tulic do mego brzusia....
No i te krostki swędzące
No ale jeszcze trochę wytrzymam;-) Jutro na KTG, nie moge się doczekac bo z wynikiem od razu do gina idę pokazac mu wynik
Ciekawe co powie..
Wcześniej ani rusz

A jesli ja chodze prywatnie do lekarza to chyba zrobia mi ktg bez problemu w szpitalu?
Mogliby jej chociaż oxytocynę podać.Witajcie!
Biedna Iza.. normalnie tak mi jej szkoda... Jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży.. ja nie wyobrażam sobie żebym się tak męczyła.. M powiedział, że u nas zrobili by już dawno CC przy tak zaawansowanej ciązy i jak jeszcze się nic nie dzieje (tzn brak rozwarcia)
pewnie że takA jesli ja chodze prywatnie do lekarza to chyba zrobia mi ktg bez problemu w szpitalu?
Wszędzie ci zrobią bez problemu jak powiesz że nie czujesz ruchów. Jak nie będą chcieli to im zapłacisz to 20-30 zł i niech sapdają. Tylko idź już. A najlepiej jeszcze będzie iść do lekarza prowadzącegożeby zrobił przepływy. Ale teraz to juz jedź na IP.A jesli ja chodze prywatnie do lekarza to chyba zrobia mi ktg bez problemu w szpitalu?