Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śmieszne dla mnie to jest, przecież USG może pokazywać nam złą wagę dziecka, to są orientacyjne pomiary!!! Po za tym dzieci różnie przybierają na wadze.![]()
a jak ktoś nie chce tej położnej to musi to jakoś zgłaszać przy rejestracji dziecka w przychodni![]()

;-) dziekujeadelina ale ty masz rzęsy jak wachlarze (twój synek zresztą też) - po co ci tusz ;-)![]()
jestem fanka perfum , dobrych podkładów i rózy do policzkó..no i pomadek w stonowanym kolorze
nie kupiłam sobie żadnego kosmetyku od chyba 3-4 miesięcy
Tylko wszystko dla dzidziusia kupowałam :-) A byliśmy wczoraj z M na zakupach w rossmanie i kupiliśmy małej 1szą herbatkę z kopru włoskiego z Hipp'a, małej tak smakuje, że ciągle by piła ją ;-)

Dziele sie z wami tym co musze bo niez wlasnej woli ,pisze wam o tym co ze mna gin wyprawia i mam prawo byc zla ,kazda jedna by byla bo od tygodnia tez nic innego nie slysze jak kompletne bzdury i dopiero teraz otwieram oczy i zaczynam to widziec .Czy ja sobie wymyslilam ze juz chce rodzic bo taka mam zachcianke i prosilam sie ojakies sztuczne wywolanie ? Czytacie dziewczyny tak naprawde to co pisze ? bo mam wrazenie ze chyba nie bardzoA ze akurat ten dzien dzisiejszy jest taki nie inny i na marudzenie mnie wzielo to nie znaczy ze nie moge i ze zaraz mnie jechac trzeba
a KROLICZATKO chyba lubi bo to juz nie pierwszy raz
tez czesto czytam rzeczy malo mnie interesujace lub mulace ale nikogo nie krytykuje i niech kazdy se pisze co chce czy jak ?