Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To widzę że masz podobny gust jak moja siostra do zapachów. Dla mnie to trochę za mocne perfumy. Ona lubi mocne i jest blondynką a ja szatylką i lubię takie łagodne piżamowo - koszulowe jak ja je nazywam.a ja chanel mademoiselle bo mi sie skonczyło:-) i najchetniej na raz kupic parisienne YSL..aaaa...normalnie sie odstawie na jakies pierwsze wyjscie po porodzie ze szok:-)

Ja używam takiego:
![]()
i bardzo sobie chwalę. Nic nie skleja![]()

wkoncu !!
strandardowo co 3mce musialam kupowac nowy a tak 50 zł w kieszeni i musze sie zaopatzryc bo wlasnie mi sie konczy
a co do tuszy zawsze chwaliłam 2000 calorii ale chyba na świeta jakoś trafną partię puścili (albo mialam pecha) bo wogóle nie pogrubial rzęs i musislsm sie nie źle nagimnastykować zeby cokoliwiek było widać 
To widzę że masz podobny gust jak moja siostra do zapachów. Dla mnie to trochę za mocne perfumy. Ona lubi mocne i jest blondynką a ja szatylką i lubię takie łagodne piżamowo - koszulowe jak ja je nazywam.
..natomiast mdli mnie od takich słodkich ,ciężkich...
a tez jestem szatynką;-), zreszta widac na zdjeciu
Hi hi fajnie. Dziewczynki są super. U nas druga w drodze i M cieszy sie jak dzieckoDzięki dziewczynyTak się cieszę z tej upragnionej babeczki
i muszę powiedzieć,że u mnie zachciewajki na słodkie i brzuszek rozlazły się sprawdził;-)

Urodziła się Lenusia. A nawet jakaś babcinka która przepowiada płeć mówiła że bedzie chłopiec.
Może to i prawda, ale ja właśnie lubię delikatny makijaż:-) W sumie tylko rzęsy maluję i robię delikatną kreskę kredką.Mnie wkurza, bo staszniście delikatny, maluję i maluję a rzęsy dalej jak niepomalowane. Ale jak lubisz baaaardzo delikatny makijaż to może sie sprawdzić. Jak wiadomo, ile uzytkowniczek tyle opinii:-)
Pewnie też się narażę, ale ja staram się wybiórczo, odkąd kamikaa pisała o transakcji z ebay, czy skądś... No sorry, ale naprawdę mało który post jest pozytywny i bez wrzaskówKamikaa-popieram Króliczątko i resztę dziewczyn. Jak widzisz twoje zachowanie nie jest dobrze odbierane przez wiele forumowiczek. Zauwazyłaś, ze jesteś strasznie agresywna w swoich postach? I nie pisz , że wystarczy nie czytać ( przyznaję, że ja je omijam szerokium łukiem bo wiem z góry ze oprócz wielu niecenzuralnych słów mających wyrazić twoje wieczne zdenerwowanie, nie znajdę w nich nic co wpłynęłoby na mnie choć trochę pozytywnie)! Ja omijam twoje posty ale większośc dziewczyn je czyta i niepotzrebnie próbuje ci dodac otuchy. Zauwazyłaś, ze piszesz tylko o wlasnych niedogodnościach? Nigdy nie ustosunkowujesz się do tego co się dzieje z innymi forumowiczkami, wciąz tylko ty ty ty! A wybacz, ale inne dziewczyny,róniez mają gorsze dni a mimo to próbują dodać otuchy lub pocieszyć pozostałe marcówki. Bo o to tez tutaj chodzi.
Zapewne spotkam sie teraz z ostrą krytyką z Twojej strony ale szczerze mówiąc mało mnie ona obchodzi. Natomiast obchodzi mnie, że atakujesz króliczątko która jako pierwsza szczerze wypowiedziała się na Twój temat. A przeciez idąc tokiem twojego rozumowania-mogłaś jej komentarz "jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić"