reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziołszki mam dla was rade...:-D
...jak się tak boicie siusiać to siusiajcie przez palce...dzidzia wtedy ewentualnie na dłoni wyląduje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

patinkakrk trzymam kciuki za Twoje już przeterminowane dziecię ;-):-D

a ja zadam kolejne pytanie do ogółu ale to raczej do tego wieloródkowego lubpo narodzinach..
czy zawsze przez porodem ma sie biegunke?? czy kazdy ma...?
u mnie raczej takich objawow brak.. i nie wiem czy to zle czy co...:-(

mcgosia... ty juz nie badz taka dowciapna:p:p bo ci wywróże 2 porod 2 tyg po temrinie i zobaczysz heheh:D

no ja juz przeterminowana ale moze wkoncu sie ruszy moglo by...

reklama
a ja zadam kolejne pytanie do ogółu ale to raczej do tego wieloródkowego lubpo narodzinach..
czy zawsze przez porodem ma sie biegunke?? czy kazdy ma...?
u mnie raczej takich objawow brak.. i nie wiem czy to zle czy co...:-(

Wiesz ja w pierwszej ciąży, to w ogóle miałam problemy z załatwianiem się. Teraz zaś jest odwrotnie i czasem muszę 2 razy dziennie. Wiec to chyba nie norma.

Do góry