reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no coraz mniej niedlugo na tym watku bedziemy sie dzielic onformacjami o kamieniu i pierwszysch postepach naszych maluchów:) a nie o bólach skurczach i badaniach:)

reklama
Nio tak własnie mysłałam że dzisiaj będą takie niespodzianki jak wejde na forum :tak:

Ania gratuluje szybkiego porodu :tak: co za niespodzianka

Co do spirytusiku to ja mam małą buteleczke z monopolki :tak:

Tabasia najważniejsze zdrówko małego i twoje bezpieczeństwo :tak: a że cc trudno czasmi tak bywa

moniskabe nio wkońcu jakieś wieści :tak: gratuluje Pawełka :tak:

Nio fakt coraz mniej nas zostaje kurcze ale ten czas leci hmmmm ja juz nie moge doczekać się czwartku, wizyta u gina - jestem ciekawa ile mała znów przybrała, czy coś się zaczyna dziać tam na dole i co robimy z tymi paciorkowcami w tyłeczku bo troszke mnie martwią :-(

Wogóle to mąż dał mi wytyczne że dzisiaj mam nie rodzić bo samochód u mechanika i będzie jutro ;-)

te gaziki LEKO sa twarde - takie sztywne i dlatego manewrowanie nimi jest niespecjalnei wygodne. Nie wiem co m ipowiedza w szpitalu ale pytac sama z siebie nie bede i znowu rozrobei spirytus z woda i tyle - przy Jasiu bylo tak dobrze to i czme urpzy drugim mialoby byc inaczej...

reklama
Do góry