mysz1978
Fanka BB :)
alescie sie rozpisaly - jak zwykle 
Co do glukozy to odradzam sprobujcie najpierw ze zwykal woda bo po co przyzwyczajac do slodkiego. Ja starszemu podalam kilka razy z glukoza ale potem sama doszlam do wniosk uze bez sensu - dalam zwykelj wody i pil. Adasiowi glukozy nawet nei probowalam dosypywac do wody bo po co?
Heratke daje na trawienie i rumiankowa (ta rzadziej) ale glownie to jednak wode - potrafi za jednym posiedzeniem wypic ponad 100ml :-) No i przynajmniej sie nie meczy tez przy robieniu kupy

Co do glukozy to odradzam sprobujcie najpierw ze zwykal woda bo po co przyzwyczajac do slodkiego. Ja starszemu podalam kilka razy z glukoza ale potem sama doszlam do wniosk uze bez sensu - dalam zwykelj wody i pil. Adasiowi glukozy nawet nei probowalam dosypywac do wody bo po co?
Heratke daje na trawienie i rumiankowa (ta rzadziej) ale glownie to jednak wode - potrafi za jednym posiedzeniem wypic ponad 100ml :-) No i przynajmniej sie nie meczy tez przy robieniu kupy
Tym bardziej, ze od wrzesnia ide jeszcze na studia... Wiec w ogole bedzie zawrot glowy.
Twardzielka.Jest kochana i wszystko co podam przyjmuje,czy to sama woda czy herbatka,czy samo mleko czy z odrobinką kleiku.Rośnie jak na drożdżach,rozwija się-więc nie mam powodów do zmartwień.Buziaki.

siedze w samym staniku i gaciach, rolety opuszczone, okna zamknietem wiatrak chodzi na opor i co ? zaraz sie usmaze.