Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-) Na szczęście posiadamy moskitierę, dziękuję producentom za ten jakże prosty ale niezbędny wynalazek, bzyczące dranie nie mają szans dostać się do mojego dziecia, niech no który spróbuje to zabiję odrazu
Też musimy sobie takie siatki zamontować. Przeglądałam na allegro i nawet chciałam zamówić takie na rzep, tylko zastanawiam się, czy to będzie się dobrze trzymać. No i raid do kontaktu też muszę kupić. Tylko jak tu wyjść na zakupy w taki upał?
U mnie temperatura w pokoju 24, także pocieszam się, że nie jest źle.
-nie wiem moze tak podrozalo przez rok
, ale zapytam szwagra bo tam pracuje ile teraz to kosztuje.to mamy ten sam problemprobowalam i tak i siak;-)
ale on nie chce i az mam wyrzuty sumienia ze tak go mecze:-(
a moze on nie chce ze smoka bo te zeby...?
to mamy ten sam problemmoj kiedys umial ladnie pic z butelki i nie bylo problemow wypil moje mleczko odciągniete, jak byl glodny to napil sie nawet herbatki a od jakiegos czasu nie toleruje butelki i nawet mleka nie chce pic tylko cycek, co dziennie przygotowywalam mu herbatki a dzisiaj wode i wsadzam smoka do buzi i po prostu z boku naciskam palcem na tego smoka i zawsze pare kropel poleci tego napoju ale po paru kroplach zaczyna sie krzywic i potem jest placz i krzyk no i wtedy juz daje cycka no bo co mam zrobic
czy wasze dzieci wieczorem tez takie marudne??? z moim najgorzej jest po kąpaniu zaraz jak sie go tylko ubierze chce go nakarmic to on zaczyna swoją histerie i strasznie placze i na rekach wciskam mu smoka zeby sie uspokoil i dopiero jak bedzie prawie śpiący to wtedy moge go nakarmic w innym wypadku wije sie i szamota i mimo ze glodny to ze zmeczenia nie moze spokojnie zjesc