reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nikulek sobie ucikna krótkie drzemki na szczęscie nie marudzi...dzis go włoże troche do baseniku może mu się lepiej zrobi i się ożywi..ja na spacer idę o 18 dopiero...
jutro mam szkołe i sesja a tak mi sie nie chce..
na dodatek w zeszły weekend miałam egzamin o ktorym zapomnialam (!!) i mam poprawke eh..zachciało mi sie jezdzic i szukac sali na wesele ;P

reklama
heloł :)
u nas odpukać lepiej, nastrój małej doskonały :) teraz lezy w bujaku i do mnie gada :) ale wczoraj było masakrycznie, mój nawet stwierdził, że mała ma humor gorszy niż ja zaraz po porodzie, hehe, kobietka mała, musi czasem pomarudzić ;)
wczoraj pierwszy raz dałam do picia herbatkę malinową z dziką różą :)
a jutro pierwsza marchewka :D ciekawe jak bedzie :)
do potem!

Hej!
U nas dzisiaj lepiej niz wczoraj, Mała chociaz chce jesc, bo wczoraj strasznie marudzila. Dzisiaj to jak ja karmie to klade na brzuch i reke pieluche, zeby sie do mnie nie przyklejala, bo widze, ze ja to drazni.

Dobrze, ze jest forum:-) dronka wlasnie dzieki Tobie, kupolam ten preparat na komary i oczywiscie kilka innych rzecz od tego samego sprzedawcy na allegro:-D

blueberry moja Basia spi tak samo i tez w poprzek ale w druga strone:-)

candy moje malenstwo jest chyba najmniejsze, bo przybiera okolo 700 gramow na miesiac, wiec jak czasami czytam o innych dzieciaczkach ze juz maja po 7 kg to sobie mysle ze moja Basia do takiej wagi dobrnie za kilka miesiecy. Ale dobiera w normie, dobrze sie rozwija, taka jej uroda:tak:

my tez na spacer dopiero o 17

a dzisiaj chyba bezsenna nocka, bo jutro chrzciny i trzeba troche przygotowac.

milego dnia

mój młody to prawie podwoił swoją wagę urodzeniową... pediatra powiedziała że podwojoną wagę dzieci powinny osiągnąć w 6miesiącu hihihi... ale jakoś sie tym nie przejmuję bo Mikulec wcale nie wygląda na grubego :-D:-D:-D

Tak piszecie że przez te upały wasze dzieci jeść nie chcą...:szok: ... Widzę ze Mikiemu też upał doskwiera...ale jak to mówi mój J... "Mikołaj cyca nawet pod wodą nie odmówi" hihihi:-D:-D:-D za to ma problemu z zaśnięciem w taką pogode :sorry2:

a moj jak zasnąl o 11 tak obudzil sie godzinke temu,pogadal do siebie,nawet do niego nie podchodzilam i dalej spi.Ja tez strasznie senna jestem wlasnie kawke wypilam.Oczy mi sie same zamykają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry