reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
pytanie dla tych których dzieci juz ząbkują: czy pierwsze wyrzynające sie ząbki to jedynki na dole czy dwójki ???? bo u mnie wychodzi na to że trójka gdyż trochę dalej jest :/ a ponoć trójki duuużo później wychodzą:/

candy u nas sie pokazuja dolne jedynki, dwie naraz;-)

zapomnialam napisac ze ja truskawy jem:tak: i nie ograniczalam na sztuki tylko od razu zapodalam cala miseczke, i to juz kilka razy, mlody spoko...:tak:

a właśnie to np zupke jarzynową albo deserek z owoców to podaje sie w ciągu dnia zamiast butelki mleka czy butelkę mleka jak zwykle i jeszcze obiadek lub deserek???

karalajna a jak przez to przechodzi ciężko?? ja kupiłam żel Dentinox i dziś chyba podam

karalajna a jak przez to przechodzi ciężko?? ja kupiłam żel Dentinox i dziś chyba podam

moj na razie przechodzi spoko, jedyne co to slini sie i namietnie paluszki w buzi trzyma i ciumka, gdyby nie lekarka to bym nie wiedziala ze to zeby, 2 kropki i tyle;-)
ja kupilam 2 gryzaczki ale mlody jeszcze slabo z nich korzysta, zel mialam kupic i jeszcze tego nie zrobilam;-)
marudny jakos nie jest, nie bardziej niz zwykle he he, chociaz generalnie to on nie marudzi

tylko czesto wola jesc ale u niego tak jest caly czas;)

a twoj jak?? ciezko?

moj na razie przechodzi spoko, jedyne co to slini sie i namietnie paluszki w buzi trzyma i ciumka, gdyby nie lekarka to bym nie wiedziala ze to zeby, 2 kropki i tyle;-)
ja kupilam 2 gryzaczki ale mlody jeszcze slabo z nich korzysta, zel mialam kupic i jeszcze tego nie zrobilam;-)
marudny jakos nie jest, nie bardziej niz zwykle he he, chociaz generalnie to on nie marudzi

tylko czesto wola jesc ale u niego tak jest caly czas;)

a twoj jak?? ciezko?

no dosyć ;)
ale on zawsze był marudny i płaczliwy wiec jest poprostu trochę bardziej ale cuz ...
jestem ciekawa kiedy pojawią się dolne jedyneczki bo jakoś dziwnie się zaczęło to ząbkowanie

ja te smockzi trojprzeplywowe zamowilam wlasnie :-) Przy Jasiu je mialam ale stosowalam na poczatku tylko jak m udawalam mleko zageszcozne kleikiem bo tak to by sie zalal. Ja poki co mam wciaz smoczki I i o zgrozo przekulam je i mam w nich po dwie dziurki :-D Mam dwa nowe smoczki II (z 2 oryginalnymi dziurkami) w swoim domu ale wroce tam dopiero za jakis miesiac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry