katrinka7
Fanka BB :)
ale sie zdenerwowałam na moją tesciową, krzysio juz 4 dzien nie robi kupy juz mu sie tak zdarzalo nie raz ale wydaje mi sie ze od dwoch dni jest przez to troszke niespokojny, choc nie wiadomo bo moze przyczyna byc inna, brzuszek ma miekki, a tesciowa nic tylko zeby mu mydelko i sztucznie te kupe pobudzic, i ze on za malo pije, maly jest tylko na cycku daje mu codzien troszke wody albo herbatki ale on nie toleruje butelki wiec daje lyzeczka na początku pare lyzeczek lyknie ale potem jest wrzask i boje sie zeby sie nie zachlysnal wiec idzie dalej cycek on zawsze kupki robil luzne wiec zaparc nie ma, pewno sie na mnie zdenerwuje bo powiedzialam jej ze ja bede decydowac co moje dziecko bedzie jesc i pic, a w nosie to mam co sobie mysli ale juz mnie wkurza ze sie tak wtrąca, mojej mamie opowiadalam jak jest z Krzysiem i nic nie mowi, a ta tylko by go do lekarza wysylala bo troszke zaplakal, przeciez to normalne ze dziecko czasem placze inaczej mowic do nas nie potrafi jeszcze wiec jak cos chce albo mu zle to placze
sorry, ale wymyslila!
).
a druga jak tylko troszke zapłacze to kaze leciec do lekarza a sama chodzi po aptekach i pyta co podac 
Jestem bardzo zadowolona. Niestety ile ma cm nie mam pojecia bo zapomnialam sie upomniec;-) Jaki czas temu ja równiez odkryłam ze uszczęśliwia go widok malego Bąbelka w lustrze hehe patrzy i się śmieje. Najbardziej martwi mnie fakt że z wielką uwagą przygląda się fajce wodnej mojego męża. Ehh mam nadzieje ze tot ylko ze względu na jej kształt a nie z powodu tego co mozna z nią zrobić hehe