Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moze by tak zrobic osobny wątek odnosnie karmienia.Wklajc przepisy.Teraz to bedzie top tematem dla niektorych .Fajnie by bylo miec taka skarbnice wiedzy w jednym temacie,a nie szukac pozniej informacji przez pol dnia.
i kupiłam takie malutkie jedno razowe po kropelce do oczka i reszta do wyrzucenia bo nie da się zakręcić.Wiem tylko tyle, że takie otwarte opakowanie można używac przez 2 dni. Uświadomił mnie mój kuzyn-farmaceuta.Dobry pomysł z nowym wątkiem.My już pierwsze koty za płoty,ziemniaczek bardziej smakował niż jabłuszko po jutrze zobaczymy jak pójdzie marchewka.
Niki już śpi mam nadzieje ze dłużej pośpi niż ostatniej nocki 21-4 no zobaczymy. A oczko już nie łzawi wystarczyło parę kropelek wody destylowanej i wszystko dobrze może po prostu miał zatarte.
Któraś z was pisała że codziennie zakrapla i moje pytanie brzmi czy ma kropelki z zakraplaczem czy za każdym razem otwiera nową fiolkę.Ja chciałam kupić takie większe opakowanie to farmaceutka powiedziała że takich nie mai kupiłam takie malutkie jedno razowe po kropelce do oczka i reszta do wyrzucenia bo nie da się zakręcić.
U nas nie ma z tym problemu. Adaś w dzień spał jeszcze 2 razy, a wieczorem poszedł spać zaraz po kąpieli.hahaha, ja juz kilka razy sie tak "nudziłam" a potem pytałam niebios, dlaczego ona nie idzie spać?? ;P
A schemat mówi, że 3 porcje mleka wystarczą? Bo mnie się coś mało wydaje... O ile dobrze pamiętam, to Karol jadł co 3 godziny, a po obiadku i deserku miał 2-godzinne przerwy. Kaszki bym nie wprowadzała na razie.E: tak myślę...
9 mleko 150ml
13- warzywka i ewentulanie mleko na dobicie (ok. 50ml)
17- jabłuszko z kaszką ryżową i ew. mleko jak wyżej (ok. 50 ml)
20-21- mleko 150-160ml
2-3- mleko 150ml
nie wiem, czy dobrze robięmamy doświadczona, pomóżcie!
dawać jeszcze jaką kaszkę?
tylko kurcze jak dam na śniadanie, to juz mleka mi nie wypije
echhh dylematy
czekam na sugestie
moja tez juz 2 godziny śpi... hmm![]()
Wiem tylko tyle, że takie otwarte opakowanie można używac przez 2 dni. Uświadomił mnie mój kuzyn-farmaceuta.
hehe