Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale to ma być jedna łyżeczka dziennie tej manny. Można dołożyć np do kaszki ryżowej, albo do zupki.
Tutaj jeszcze fajny artykuł znalazłam: Schemat żywienia niemowląt karmionych piersią - Benc.pl
podaja jakie konkretnie warzywa kiedy się wprowadza
On zazwyczaj bardzo mało płacze, jest bardzo pogodny i ciągle uśmiechnięty (poza pozowaniem do zdjęć), także był to dla nas szok. Po kąpieli też miał problemy z zaśnięciem, ale udało się. Bidulek mój kochany. Obstawiamy zęby,chociaż nic jeszcze nie widać, ale wszystkie inne powody wykluczyliśmy. 
Dlatego wybieramy się na spacer po śniadanku i popołudniu też. ja daje swojemu maluchowi ryzowy i zaparc nie ma.gratuluje wygranych :-)
ja dwa razy wygralam misia w konkursie Bebiko - 3 lata temu dla Jasia i teraz dla Adasia
aha - i w konkursie Akademii Pampersa wielka paka przyszla z mnostwem musow owocowych - nawet kolezance dawalam bo bylo tego naprawde mnostwo... I 2 paki pampersow i chusteczki tez :-)
A ja czekam az mi przyjdzie smoczek trojprzeplywowy (tez ze szczelina zamiast dziurki) i bede wieczorne mlek ozageszczac - mzoe to cos pomoze mojemu obzarciuchowi![]()
Wciaz nie wiem czy kleikiem ryzowym czy kukurydzianym... Boje sie troche zaparc po tym ryzowym...
Witam, mam pytanko do mam, które dostają macierzyńskie z zusu, czy u was też wysyłają różnie pieniążki? Ostatnio dostałam 16, później 19, a dziś jest 23 a kasy nie ma.
Witam, mam pytanko do mam, które dostają macierzyńskie z zusu, czy u was też wysyłają różnie pieniążki? Ostatnio dostałam 16, później 19, a dziś jest 23 a kasy nie ma.
Zrobil kupke, pobawil sie, i o 5 go uspilam....Ale tak jakos niespokojnie spi, jakby mial koszmary senne....
Maly od 23 budzil sie co godzine lub poltorej, dopiero jak go wzielam do lozka o 3 to pospal do 5, no po prostu gorzej chyba byc nie moze. Jestem zalamana, niewyspana. Im starszy tym gorzej spi w nocy. Za to wczoraj znow pol dnia przespal, a jak go wzielam na spacer to najpierw wrzask, dopiero pozniej zasnal. Od 17tej robi sie taka maruda, ze ujechac z nim nie idzie. Wszystko jest zle. Opadam z sil, mam nadzieje, ze troche dzis pospi w dzien to i ja sie zdrzemna. Chyba od przyszlego miesiaca wprowadzam butle na noc, a od dzis podaje mu esputicon, bo chyba go bączki męczyły, bo wczoraj nie zrobil kupki, a codziennie robi po 2 conajmniej. Na szczescie dzis od rana juz zrobil, wiec moze bedzie normalniejsza noc.Matko a ja mialam noc koszmarnaMaly od 23 budzil sie co godzine lub poltorej, dopiero jak go wzielam do lozka o 3 to pospal do 5, no po prostu gorzej chyba byc nie moze. Jestem zalamana, niewyspana. Im starszy tym gorzej spi w nocy. Za to wczoraj znow pol dnia przespal, a jak go wzielam na spacer to najpierw wrzask, dopiero pozniej zasnal. Od 17tej robi sie taka maruda, ze ujechac z nim nie idzie. Wszystko jest zle. Opadam z sil, mam nadzieje, ze troche dzis pospi w dzien to i ja sie zdrzemna. Chyba od przyszlego miesiaca wprowadzam butle na noc, a od dzis podaje mu esputicon, bo chyba go bączki męczyły, bo wczoraj nie zrobil kupki, a codziennie robi po 2 conajmniej. Na szczescie dzis od rana juz zrobil, wiec moze bedzie normalniejsza noc.