Wróciliśmy godzinę temu ze spaceru. Umarłam dosłownie

Jest OKROPNIE!
U nas tylko przewroty na boczki, ale nic poza tym.
Powodzenia u alergologa!
Upały są naprawdę niemożliwe
A to na komary znalazłam w aptece internetowej, jeśli Cię interesuje: CHICCO Zanza No urządzenie przenośne 1szt. | Komary, kleszcze, inne | i-Apteka.pl
Idę pod zimny prysznic, skoro Kuba śpi.

Jest OKROPNIE!

GratulacjeWitojcie
Nie uwierzycie, ale Mój trzymiesięczny Franko trzyma sobie butelke z woda i wklada i wyciaga i pijea poza tym przekreca sie z pleckow na brzuszek !!! Za pierwszym razem nie wiedzial co zrobic z reka ale za drugim razem juz wiedzial
No jestem jeszcze w szoku
A z mniej przyjemnych rzeczy to idziemy dzis do alergologa trzymajcie kciuki za nas!
Powodzenia u alergologa!
Dzem dobry!
U nas ok, poplakiwanie troszke przez sen, bo idze drugi zabek, ale jestem w miare wyspana
Mlody teraz demoluje lozeczko, tak szaleje
Pewnie zaraz usnie.
Ja mam gore prasowania, musze sklecic jakis obiad, a nic mi sie nie chce
Nawet mi nie mow Fiolkowa o tych upalach, bo az sie bojeU nas w domu coprawda jest mega chlodek, ale mamy tyle zalatwien na miescie, a w PL auto bez klimy, ze chyba padniemy
![]()
Kuba też przed chwilą demolował łożeczko, ale właśnie zasnął.Fiolkowa nigdzie nie moge dostac tego odstraszacza komarow, na all chwilowo brak towaruEchhh....
Upały są naprawdę niemożliwe

A to na komary znalazłam w aptece internetowej, jeśli Cię interesuje: CHICCO Zanza No urządzenie przenośne 1szt. | Komary, kleszcze, inne | i-Apteka.pl
Idę pod zimny prysznic, skoro Kuba śpi.