mysza m
Fanka BB :)
hej Dziewczyny,
Mam problem
Od kilku dni moj F ma problemy ze spaniem spokojnym w nocy, rzuca sie, wierci, kopie nogami, rekoma trze sie za uszkami, nie wiem o co chodzi. Dzis wzielam go do swojego lozka, myslalam, ze bedzie spac spokojnie, ale bylo to samo co w lozeczku. Nie wiem o co chodzi
Czy ktorys malec tez tak ma?
Mam problem
Od kilku dni moj F ma problemy ze spaniem spokojnym w nocy, rzuca sie, wierci, kopie nogami, rekoma trze sie za uszkami, nie wiem o co chodzi. Dzis wzielam go do swojego lozka, myslalam, ze bedzie spac spokojnie, ale bylo to samo co w lozeczku. Nie wiem o co chodzi
Czy ktorys malec tez tak ma?
W zeszłą niedzielę mieliśmy chrzciny, a był taki upał że koszmar,normalnie się rozpływaliśmy. MoniSkaBe moim zdaniem powinnaś przez jakieś 5 dni się przemęczyć i jesc tylko gotowaną marchew,ziemniaki i drób bo wydaje mi się że od tego Pawełek ma tą wysypkę pisałaś nieraz że jesz pomidory itp. a to silny alergen. Po wizycie u pediatry okazało się że Niunio niema jednak zkazy białkowej hurrrraaaaaa,P Dr. powiedziała że albo coś zjadłam albo to potówki...i wez tu bądz mądry jak każdy mówi co innego, w każdym razie wstrzymuje się od nabiału i jest ok...