Hej
Ja ostatnio troche mniej na forum bo czasu brak.
Ostatnie kilka dni spedzialam u siostry bo moj maz tyle pracuje ze wogole do w domu nie ma i mi sie samej nie chcialo siedziec. Na dodatek wczoraj zlapalam gume w Warszawie i zarobilam 150 zl bo musialam po pomoc drogowa dzwonic bo sama niestety predzej bym tam jajko zniosla niz zmienila opone .....
U nas wsio ok , mala kopie non stop. To dziecko chyba wogole nie spi !!!!!! ;-);-)
Czytam co piszecie, moze ja jestem dziwna ale mi to specjalnie nie przeszkadzaloby jakby moj maz sobie jakies gole baby ogladal w necie. A niech sobie oglada jak go kreca ;-) Jak sie tak naoglada to moze i sie rozkreci i ja na tym skorzystam haha
Dziewczyny wywalcie te wszystkie komplesy za drzwi , wiem ze to latwo brzmi ale nie ma co sie zadreczac pierdolami, ja jak sie zle czuje to ide na solarium , kupuje sobie nowy ciuch i ide do kosmetyczki. I generalnie lubie siebie, rodzice mi od urodzenia powtarzali ze jestem cudowna i tak mi zostalo hahah zartuje oczywiscie ale kompleksy odnosnie mojego wygladu to ostatnia rzecz ktora bym miala sie zajmowac. A facetem to ja sie tez specjalnie nie przejmuje, raz lepiej, raz gorzej, szkoda bardzo ze mialabym jeszcze sie zadreczac jakimis durnotami co on wymysla.