Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale czy to dobrze czy zle..nie wiem..martwie sie ze ta woda cala zostaje w organizmie a przez to zaczna mi puchnac mogi rece i masakra w ogole
slubu nie bierzemy koscielnego bo nie jestesmy katolikami, natomiast mam pytanie..jesli chcemy sie pobrac powiedzmy w maju , to do urzedu mozna juz teraz sie zglosic i ustalic sobie dogodny termin, czy raczej gdzies w okolicach marca??
ja tak jak mag349..zero pocenia sieale czy to dobrze czy zle..nie wiem..martwie sie ze ta woda cala zostaje w organizmie a przez to zaczna mi puchnac mogi rece i masakra w ogole
))
słuchajcie..wychodze za mąż))) odbylismy z moim J powazna rozmowe
i doszlismy do wnosku ze bierzemy slub ( w koncu to juz dwoje dzieci
)..on chcialby juz teraz zaraz, ale ja chce poczekac na "po porodzie" zeby sobie jakas fajna sukieneczke zalozyc i napic sie szampana
slubu nie bierzemy koscielnego bo nie jestesmy katolikami, natomiast mam pytanie..jesli chcemy sie pobrac powiedzmy w maju , to do urzedu mozna juz teraz sie zglosic i ustalic sobie dogodny termin, czy raczej gdzies w okolicach marca??
![]()

- ja to sie okropnie poce ale to tylko w jakies jeden dni jeden dzien mnie zalewa a w potem kilka dni spokoju a po porodzie to wogole była masakra...ehhh te hormonyA ja juz spowrotem w domku. Na szczescie moj kochany M odwalił za mnie połowe roboty wiec szybko mi poszło ogarniecie tych papierzysk
Mnie lekarz juz na pierwszej wizycie przepisał witaminki ELEVIT i kwas foliowy i biore caly czas. Musze przyznac ze po tych witaminach mam cudne włosy a paznokcie juz dawno nie były takie twarde. Podejrzewam ze moje bardzo dobre samopoczucie tez zawdzieczam tym witaminom , bo dwa dni nie brałam, i miałam straszne mdłosci, i generalnie zle sie czulam. Takze polecam:-) Musze isc pod prysznic, kurcze wy tez tak macie ze teraz szybciej sie pocicie ?![]()
- ja tez w czwartek do lekarza i chyba mi zrobi polowkowe....powiedziala ze zobaczymy ale ja namowie bo nie bede miala jak jezdzic bo dziecka nie mam z kim zostawaicWitam popołudniowo,
od godziny 9-do 13 byłam w przychodni, wrrrr plecy mnie bolą...
Ale wszystko okey, zapisalismy się do szkoły rodzenia od 12.12-do 26-01, co sobotę 3 godzinki, nie mogę się doczekać jeszcze bardziej czwartkowego USG:-)
zaraz poczytam, co tam naskrobałyście....
- gratuluje!!!!! mi sie wydaje ze jak bedzie taka malenka dzidzia w domu to nie bedzie glowy do latania za slubem i wogole nawet na jakkims malenkim weselku takim w domu bedziesz musiala latac caly czas do dziecka bedzie mialo ok 2 miesiace i kolki i te sprawy - no ale niewiem ja bym chyba wolała przed albo duuuuzo duuuzo po porodzie.....a suknie sa tez piekne dla przyszlych mamusija tak jak mag349..zero pocenia sieale czy to dobrze czy zle..nie wiem..martwie sie ze ta woda cala zostaje w organizmie a przez to zaczna mi puchnac mogi rece i masakra w ogole
))
słuchajcie..wychodze za mąż))) odbylismy z moim J powazna rozmowe
)..on chcialby juz teraz zaraz, ale ja chce poczekac na "po porodzie" zeby sobie jakas fajna sukieneczke zalozyc i napic sie szampana
![]()
) dostała też grypy, która wtedy była tak szeroko rozpowszechniona jak ta teraz. Urodziła zdrowego syna.kurcze ja mam to samo, ale tylko jak chodzę... kolka nie daje mi spacerować, muszę stanąć i odsapnąć (nawet nie chodząc szybko). Za niedługo to chyba będę się kulać jak te babki w ciąży z filmów, raz na lewo raz na prawo....dziewczyny a ja miewam cos takiego jak kolka..od wczoraj.. nie wiem co to jest..aha a poza tym wczoraj jak sobie lezalam na lozeczku to czulam takie jakby ciagniecie, z prawej strony brzucha..jakby dzidzi ciagnelo mnie za jakies flaki lub cos.. nie wiem co to jest..
Ja bym wcześniej zaklepała terminsłuchajcie..wychodze za mąż))) odbylismy z moim J powazna rozmowe
![]()