Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Dzięki wam dziewczyny jestem spokojna:-).
- to też nie nadążam ze zmianą wkładek

)
mam nadzieje ze jz nie trzeba bedzi ich brac

czesc dziewuszki moje
wstalam dzisiaj rano i staram sie przyszykowac do tego dnia jakos :-( biore tabletki od wczoraj na uspokojenie i mam nadzieje ze dadza mi sile sie pozegnac z moja kruszynka i go nie zawiode i nic mi nie bedzie bo bede silna dla niego... trzymajcie kciuki kochane bo dzisiaj jade po Antosia i go chowamy... kurcze zabieramy go z Opola i jedziemy razem z nim 80 km masakra jakas... chcialabym go cala ddroge trzymac na kolankach ale nie wiem czy dam rade prawie poltora godziny to robic.... wyjezdzam na tydzien i bedee odcieta od neta wiec zagladne w niedziele
ehhh
a wszystkim dziewczyna na forum zycze super wynikow z usg i zeby te kochane mordeczki ktore sie jeszcze nie pokazaly zeby ladnie rozlozyly nozki przed swoimi mamusiami i tatusiamibuziaki trzymajcie sie i uwazac na siebie !!!!
Faktycznie 1000zl to sporo, zwlazywszy na fakt, ze w sumie to prowadzenie domu jest glownei na Twojej glowie, a nawet sa absurdalne sytuacje takie jak ta z chlebem... no sorry... 
68 metrow to nie znowu jakis ogromny palac - uwierz mi
my mamy 72 metry i jest moentami jakos ciasno
No i w marcu w sumie jzu powoli sezon grzewczy sie konczy wiec juz przyoszczedzicie na ogrzewnaiu.
coś mi się pokićkało :-)