Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co się dzieje z Izulqa, nie mogę jakoś się doczytać, tyle tego naskrobałyście;-)
hmmm, tez mam nadzieje że z mississ wszystko okey(na ile to możliwe)i że zajrzy jeszcze do nas-chociaz to na pewno bardzo trudne
No missis biedactwotez nic nie pisze
witajcie
oj faktycznie dziś dzień na pisanie, poczytam za chwilę, ja też dziś cały dzień latałam, zawsze coś
dostałam skierowanie na glukozę dziewczyny takie techniczne pytanie:czy to coś się dostaje gotowego do picia, bo ktoś mi wspomniał,że trzeba przyjść ze swoją szklanką,wodą i cukrem chyba,że mnie nabiera...czy faktycznie jest to takie obrzydliwe,w sensie po wypiciu, że nie rwie na wymioty?
ja po wizycie, szyjka good, wszystko good,oczywiście dzieci jak najbardziej, ale już gdzies wspominałam
też nie mogę doczekać się marca i moich dwóch córeczek tatusia, mamusi też...
mam nadzieję, ze missis jakoś się trzyma
miłego wieczoru, lecę robić pastę twarogową bo mnie jakoś naszło
witajcie
oj faktycznie dziś dzień na pisanie, poczytam za chwilę, ja też dziś cały dzień latałam, zawsze coś
dostałam skierowanie na glukozę dziewczyny takie techniczne pytanie:czy to coś się dostaje gotowego do picia, bo ktoś mi wspomniał,że trzeba przyjść ze swoją szklanką,wodą i cukrem chyba,że mnie nabiera...czy faktycznie jest to takie obrzydliwe,w sensie po wypiciu, że nie rwie na wymioty?
ja po wizycie, szyjka good, wszystko good,oczywiście dzieci jak najbardziej, ale już gdzies wspominałam
też nie mogę doczekać się marca i moich dwóch córeczek tatusia, mamusi też...
mam nadzieję, ze missis jakoś się trzyma
miłego wieczoru, lecę robić pastę twarogową bo mnie jakoś naszło

w kazdym razie mam teraz skeirowanie na posiew..zobaczymy..mam nadzieje ze obedzie sie bez antybiotyku:/ wazne ze skurcze ktore mnie nekały nie były powazne i szyjka nadal długa! no to teraz.....