Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale tu się dyskusja rozwinęłaaż na 4 strony
![]()
co do rozwarcia to ja mam 1cm i śmigam bez lekastw z moim 3latkiem na sankach (oczywiście nie zjeżdzam) i nic mi lekarz nie mówił by nawet leżeć... chyba większe znaczenie ma miękkość szyjki... ale niem dokładnie.
MAM DOŚĆ TYCH MROZÓW!!!!!!!!!!!rachunek za gaz przyszedł....
Mogli by te becikowe i kase z ubezpiecznia przed urodzeniem wypłacać bo kurcze krucho teraz u nas będzie....![]()
ja to się zastanawiam jak ja to wszystko ogarne...te papierkowe sprawy
z malutkim dzieckiem bede latać po urzędach...ech jakos niemam do tego głowy
to nie wlaczam kopa ( moj samsie wlacza i wylacza ) i jest ok 
O takich historiach jak Izulki słyszałam nie tylko w telewizji ale i najbliższym otoczeniu,dlatego uważam jest to możliwe i nie zamierzam nikogo posądzać a tym bardziej dociekać czy mówi prawdę czy może koloryzuje a takie komentarze zachowała bym dla siebie Moniu bo przez to dziewczyna może się poczuć urażona i będzie jej przykro a jak widać ma juz nadmiar zmartwień na głowie...A pomijajac ten temat to chyba jesteśmy tu po to rzeby doradzać i wspierać się nie tylko w sprawach ciazy i macierzyństwa...

Ja się w takie dyskusje nie wdaję. Nie lubię przytakiwać tak jak wszyscy i poprostu piszę to, co naprawdę myślę;-)
ale myslę że nadal 2w1,w innym wypadku by dała cynk
przez te przepisy na watku kulinarnym,takiego nabrałam smaka na ciasto że az mnie skręca...teściowa dzwoniła że w piatek bedzie robić faworki...no kurna dlaczego dopiero w piatek
??? do tego czasu to mi chyba język do ziemi przyrośnie
a tak mi się nie chce samej piec...
) wogole sobie nie wyobrażam poubierać takie maleństwo w te wszytkie bety... Olek sie rodził w październiku ale pogoda była boska - słońce i ciepło.CZARNULKA 123 to kiedy mialaby byc ta przeprowadzka ?Milkshake Jak to jest z tym becikowym w polsce ? nalezy sie kazdemu tyle samo?komu sie nie nalezy ? zawsze mnie to ciekawilo i zawsze zapominam zapytac![]()
troszke jeszcze mamy zakupkow a sil mam coraz mniej a lenia jakiego
hihi najwazniejsze ze lozeczko juz stoi zlozone, bo takie sa mrozy ze na spacerek to nie bedzie sie chodzilo:-(Może i masz racje.
Pamiętam jak Izulqa pisała, że chcą brać ślub i pytała nas o zdanie. Wszystkie przytakiwały, że napewno małżeństwo się uda i ma szczęście, że spotkala na swojej drodze nowego faceta. Teraz ten rozwód i pojawiaja sie opinie, że się pospieszyła i to był jednak błądJa się w takie dyskusje nie wdaję. Nie lubię przytakiwać tak jak wszyscy i poprostu piszę to, co naprawdę myślę;-)
ale wierz mi że w takich przypadkach nie warto-naprawdę,bo mozna tylko zasiac nie zdrowy klimat
a po co ??apropo pytań Izulki o zdanie na temat ślubu to mnie tu jeszcze nie było,wiec nie przytakiwałam,a wogóle dla mnie to każdego indywidualna decyzja z kim sie hajta,wiec jakbym była to pewnie bym sie wstrzymała od doradzania w tym temacie