Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

znowu napadało śniegu i będzie ciężko iść..

...czułam że rybka na dniach się rozpakuje ale nie myślałam ze to będzie dzisiaj...miałyśmy zbliżone terminy porodu.

Ale wiecie co ..ona miała cukrzyce ciązowa i dzieci potem sie rodza chore albo z wadami..a ona od poczatku miala jakies podejrzenia co do Mateuszka. Wiec nie panikujcie.

, wiem że pisałyście o tym wcześniej a mnie dopiero dziś to dopadło
, jakieś taki lekki ból w nocy jak się odwracałam albo jak wstawałam to czułam ale w dzień
.
, tylko jak dotykam to nie boli więc to raczej od środka , najgorzej chodzić . 

poj. to zazwyczaj pojedyncze - dodają też w.p.w. - w polu widzenia
ale ja nawet nie wiem co to leukocytwięc wiesz...
ehh idę dziś do lekarza - wczoraj gimnastyka pod prysznicem...
dziewczyny jak coś robię na stojąco - np. prostuje włosy, myje naczynia (że tak dłużej postoje) to mam takie "walenie" serca. Zmierzyłam sobie ciśnienie od razy i ciśnienie ok, ale puls 111.... denerwuje mnie to kołatanie serca, czy to coś groźnego z tym pulsem?wiem, że ostatnio pisałyście o wysokim pulsie... ale czy lekarz wam coś kazał na to brać?

trzymajcie się i jak tylko będziesz miała okazje zaglądaj...no i pochwal się zdjęciami

Mateuszek to silny facet;-);-);-)

gosia super, że jesteście już w komplecie w domutrzymajcie się i jak tylko będziesz miała okazje zaglądaj...no i pochwal się zdjęciami
rybka trzymaj się, będzie dobrzeMateuszek to silny facet;-);-);-)
Oj, ja chyba na dłużej zrezygnuję z pączków i kawy - wczoraj były z kawą warstwową, ale potem nie tylko zgaga....mam nadzieję, że nie powróciły na stałe wymioty![]()