mam pytanie do dziewczyn co maja coreczki jak to jest u was ,jak wy to robicie ,w szpitalu siostry<mowily zeby tamw srodku w pipce chodzi mi o to miejsce gdzie rozchylasz wargi tam sie zbiera brud i siostry mowily zostawic nie grzebac samo sie wyczysci ,nic sie nie wyczyszcza nawet przy kapaniu ,pediatra mi powiedziala ze mozna bardzo delikatnie wacikiem namoczonym w wodzie wyczyscic ale tylko jak sie zobaczy ze jest duzo tego brudu i pokazywala jak mam czyscic .Wy czyscicie czy jak to w koncu jest ?

reklama

ionka
Fanka BB :)
Kamikaa- ja myjé wacikiem.
Kasia- to prawdopodobnie tradzik niemowlecy, nie ruszaj, samo przejdzie

pospałam dziś jednym ciągiem 7 godzin!! a potem jeszcze 2 na doładkę od razu czuję różnicę
 od razu czuję różnicę 

zaczęłam Oli dawać rumianek do picia i bardzo lubi za jednym razem wypija po 60-70ml
 za jednym razem wypija po 60-70ml 
czy Wasze dzieci zaczęły wydawać inne odgłosy?? mojej czasem "się powie" takie śpiewne aaa, normalnie tylko "skrzypi"

Kasia- to prawdopodobnie tradzik niemowlecy, nie ruszaj, samo przejdzie
pospałam dziś jednym ciągiem 7 godzin!! a potem jeszcze 2 na doładkę
zaczęłam Oli dawać rumianek do picia i bardzo lubi
czy Wasze dzieci zaczęły wydawać inne odgłosy?? mojej czasem "się powie" takie śpiewne aaa, normalnie tylko "skrzypi"
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Pewnie że normalnedziewczyny powiedzcie czy to normalne ze moj Jas(ma tydzien) robi z 10 kupek dziennie? dodam ,ze sa one normaln e musztardowe i karmie piersią.

Dziewczyny, mam pytanie - jak wasze dzieci tolerują Infacol? Ja kupiłam małemu Bobotic, ale strasznie mu nie smakuje i wcale się nie dziwię, bo to ohydne jest
 . Żal mi go męczyć tym paskudztwem. Adaś nie ma kolek (stwierdziłam, że te płacze wieczorne to nie kolki, tylko zmęczenie), ale w nocy ma problem z bączkami i kupą - stęka, pręży się, czasem popłakuje, a kupe robi dopiero rano najczęściej.
. Żal mi go męczyć tym paskudztwem. Adaś nie ma kolek (stwierdziłam, że te płacze wieczorne to nie kolki, tylko zmęczenie), ale w nocy ma problem z bączkami i kupą - stęka, pręży się, czasem popłakuje, a kupe robi dopiero rano najczęściej.patinkakrk
Fanka BB :)
hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...

ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
 wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
jestem wykonczona i mam dosc wszystkiego... 

nie nadaje sie na rodzica...
chyba dopada mnie jakas depresja...

ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze
hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...
ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrzewieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
podobnie mam mój nadal płacze i nie wiem o co chodzi i nie zawsze od kolki płacze ja też mam dość tego!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hejka:-)Jak Wam mijają swieta,u mnie fajowo,pogoda dopisuje jak narazie.Wczoraj mój M sobie popił z braciszkem i mamą,a ja szklanke piwka tak do towarzystwa;-)Chciałam sie spytac jak to jest z badaniem bioderek,czy Bartus musi dostac skierowanie od swojego lekarza?

reklama