Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie rób do roku powinien sie wchłonąć samoistnie!! Moja też ma na czole jak sie pręży to od razu wyskakuje - przynajmniej wiem kiedy kupa idzie albo mega bąkA co dokładnie jej wyskoczyło? Moja ma też na twarzy naczyniaka i nie wiem czy coś z tym robić czy nie....
Ojj jakbym mogła nie wrócić do Was??? :-)
No, a tak poza tym Amelka będzie miała "operacje" na to co wyskoczyło jej na buzi po porodzie, chodziłam z tym po dermatologach i nic, tylko maść zapisywali, by to wysuszyć! A to rośnie razem z nią, w końcu ubłagałam pediatrę, by dała mi skierowanie do chirurga, no i co? Mówi, że to trzeba jak najszybciej wyciąć, bo jest to bardzo głęboko w skórze, no i teraz musimy iść na szczepienie, póki zdrowa (przez zapalenie ucha i antybiotyki nie mogła być szczepiona w 6 tygoniu, a gdy była do szczepienia, wyleczona, to znowu to samo!!!!) i potem do szpitala na 3 dni :-(
Tez trzymam kciuki za zdrowko malej....Ojj jakbym mogła nie wrócić do Was??? :-)
No, a tak poza tym Amelka będzie miała "operacje" na to co wyskoczyło jej na buzi po porodzie, chodziłam z tym po dermatologach i nic, tylko maść zapisywali, by to wysuszyć! A to rośnie razem z nią, w końcu ubłagałam pediatrę, by dała mi skierowanie do chirurga, no i co? Mówi, że to trzeba jak najszybciej wyciąć, bo jest to bardzo głęboko w skórze, no i teraz musimy iść na szczepienie, póki zdrowa (przez zapalenie ucha i antybiotyki nie mogła być szczepiona w 6 tygoniu, a gdy była do szczepienia, wyleczona, to znowu to samo!!!!) i potem do szpitala na 3 dni :-(

fuckin' idiot! to takie irlandzkie ;-) no ale coz, nic mnie juz nie zdziwi tutaj! u nas krew w kupie byla przeciez NORMALNA RZECZA i male dzieci TAK MAJA! wiec co sie dziwic, ze chcial odchudzac 5-cio miesieczne dziecko! U nas nawet na opakowaniu herbatek jest informacja, ze w zadnym wypadku nie mozna ich podawac ZAMIAST mleka!a wiesz, że tak.

Biedny z mopem latal, a ja po prostu plakalam ze smiechu w lozku, o malo dziecka nie obudzilam, nie moglam sie uspokoic 

Cale plecy odrywa od lozka.

Tak zaczal zerkac na tv, ze z M tylko chodzimy i go przekrecamy w druga strone.