Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic nie rób do roku powinien sie wchłonąć samoistnie!! Moja też ma na czole jak sie pręży to od razu wyskakuje - przynajmniej wiem kiedy kupa idzie albo mega bąkA co dokładnie jej wyskoczyło? Moja ma też na twarzy naczyniaka i nie wiem czy coś z tym robić czy nie....
Ojj jakbym mogła nie wrócić do Was??? :-)
No, a tak poza tym Amelka będzie miała "operacje" na to co wyskoczyło jej na buzi po porodzie, chodziłam z tym po dermatologach i nic, tylko maść zapisywali, by to wysuszyć! A to rośnie razem z nią, w końcu ubłagałam pediatrę, by dała mi skierowanie do chirurga, no i co? Mówi, że to trzeba jak najszybciej wyciąć, bo jest to bardzo głęboko w skórze, no i teraz musimy iść na szczepienie, póki zdrowa (przez zapalenie ucha i antybiotyki nie mogła być szczepiona w 6 tygoniu, a gdy była do szczepienia, wyleczona, to znowu to samo!!!!) i potem do szpitala na 3 dni :-(
Tez trzymam kciuki za zdrowko malej....Ojj jakbym mogła nie wrócić do Was??? :-)
No, a tak poza tym Amelka będzie miała "operacje" na to co wyskoczyło jej na buzi po porodzie, chodziłam z tym po dermatologach i nic, tylko maść zapisywali, by to wysuszyć! A to rośnie razem z nią, w końcu ubłagałam pediatrę, by dała mi skierowanie do chirurga, no i co? Mówi, że to trzeba jak najszybciej wyciąć, bo jest to bardzo głęboko w skórze, no i teraz musimy iść na szczepienie, póki zdrowa (przez zapalenie ucha i antybiotyki nie mogła być szczepiona w 6 tygoniu, a gdy była do szczepienia, wyleczona, to znowu to samo!!!!) i potem do szpitala na 3 dni :-(

fuckin' idiot! to takie irlandzkie ;-) no ale coz, nic mnie juz nie zdziwi tutaj! u nas krew w kupie byla przeciez NORMALNA RZECZA i male dzieci TAK MAJA! wiec co sie dziwic, ze chcial odchudzac 5-cio miesieczne dziecko! U nas nawet na opakowaniu herbatek jest informacja, ze w zadnym wypadku nie mozna ich podawac ZAMIAST mleka!a wiesz, że tak.

Biedny z mopem latal, a ja po prostu plakalam ze smiechu w lozku, o malo dziecka nie obudzilam, nie moglam sie uspokoic 

Cale plecy odrywa od lozka.

Tak zaczal zerkac na tv, ze z M tylko chodzimy i go przekrecamy w druga strone.