reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Napisałam do administratora w sprawie dwóch nowych moderatorek mazia89 i fiołkowa Jest taka możliwość, ale może to troszkę potrwać admini są zajęci
Także mamy nowe moderatorki 
asia2702
Fanka BB :)
Yra gratulacje!!! Jejku, ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam. Ale w sumie rzadko biorę udział w konkursach.
Ionka - podobno dzieci urodzone wcześniej mogą wykonywać pewne rzeczy z opóźnieniem. My doszliśmy do takiego wniosku z moim P, jak któryś raz nasza lekarka spytała, czy Szymon robi już to, czy tamto. Tak było z uśmiechaniem. Zestresowała mnie tylko, bo stwierdziła, że powinien się już uśmiechać. A za kilka dni był pierwszy świadomy uśmiech :-) W książeczce mamy po urodzeniu wpisane, że miał cechy wcześniactwa, cokolwiek to znaczy.
E_kord zgadza się.
Co do odkopywania, to ja wkładam kocyk między materac, a szczebelki, ale zdarzyło się kilka razy, że się synuś odkopał. Mam też śpiworek, ale jeszcze nie korzystałam, może najwyższy czas spróbować.
Ionka - podobno dzieci urodzone wcześniej mogą wykonywać pewne rzeczy z opóźnieniem. My doszliśmy do takiego wniosku z moim P, jak któryś raz nasza lekarka spytała, czy Szymon robi już to, czy tamto. Tak było z uśmiechaniem. Zestresowała mnie tylko, bo stwierdziła, że powinien się już uśmiechać. A za kilka dni był pierwszy świadomy uśmiech :-) W książeczce mamy po urodzeniu wpisane, że miał cechy wcześniactwa, cokolwiek to znaczy.
E_kord zgadza się.
Co do odkopywania, to ja wkładam kocyk między materac, a szczebelki, ale zdarzyło się kilka razy, że się synuś odkopał. Mam też śpiworek, ale jeszcze nie korzystałam, może najwyższy czas spróbować.
moniSkaBe
Fanka BB :)
hello :-)
dziewczyny nie bylo mnie caly weekend i wczoraj tez. Chyba Was nie nadrobie.
Moj Maz zdal w koncu w sobote prawko , wiec za 2 tygodnie jedziemy do Radomia do mojej babci pokazac jej prawnuka :-)
Do nowych umiejetnosci mozemy zaliczyc turlanie sie na boki. Bardziej na lewy :-)
Do pozniej :-)
dziewczyny nie bylo mnie caly weekend i wczoraj tez. Chyba Was nie nadrobie.
Moj Maz zdal w koncu w sobote prawko , wiec za 2 tygodnie jedziemy do Radomia do mojej babci pokazac jej prawnuka :-)
Do nowych umiejetnosci mozemy zaliczyc turlanie sie na boki. Bardziej na lewy :-)
Do pozniej :-)
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ionka, dostalam list. Mamy doslac dokumenty...
I tu jest problem, bo znalazlam P60 (od 2005r. tak jak chca), ale brakuje za 2007, czy orientujesz sie gdzie moglabym dostac kopie? W firmie czy w revenue?
Zawsze cos
E: Moje Dziecie sie zresocjalizowalo
Po sniadaniu spal 2h, a po obiedzie spi juz ponad 3h na balkonie
I tu jest problem, bo znalazlam P60 (od 2005r. tak jak chca), ale brakuje za 2007, czy orientujesz sie gdzie moglabym dostac kopie? W firmie czy w revenue?
Zawsze cos

E: Moje Dziecie sie zresocjalizowalo
Po sniadaniu spal 2h, a po obiedzie spi juz ponad 3h na balkonie
My juz dzisiaj po spacerku, w koncu Redan nie plakal...ufffff, byl taki grzeczny, az plakac mi sie chcialo ze szczescia...:-)
A po koszmarnej nocce tez juz odespal, rano 3 godzinki, a w poludnie 2 godzinki snu...Teraz tylko sie bawi, na szczescie juz nie placze jak wczoraj....moze usnie na godzinke przed kapiela.
yra gratulacje!Ja nigdy niczego nie wygralam, mimo ze wysylam rozne smsy i maile....
mazia tutaj nawet nie mozna kolder dla takich malych dzieci uzywac, dopiero od roczku, bo wlasnie z powodu tej smierci lozeczkowej, uduszenia...ja tylko uzywam przescieradelka, lub niczego (u mnie w domu jest raczej stala temperatura 20-22 stopnie)
A po koszmarnej nocce tez juz odespal, rano 3 godzinki, a w poludnie 2 godzinki snu...Teraz tylko sie bawi, na szczescie juz nie placze jak wczoraj....moze usnie na godzinke przed kapiela.
yra gratulacje!Ja nigdy niczego nie wygralam, mimo ze wysylam rozne smsy i maile....
mazia tutaj nawet nie mozna kolder dla takich malych dzieci uzywac, dopiero od roczku, bo wlasnie z powodu tej smierci lozeczkowej, uduszenia...ja tylko uzywam przescieradelka, lub niczego (u mnie w domu jest raczej stala temperatura 20-22 stopnie)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
mazia - tak jak pisałam to teraz zalecają wprowadzać gluten w 4 miesiącu -dla dzieci karmionych piersią (nie po 4 tylko w 4). No i on sie daje do zupki (tak zalecają). Więc skoro są takie zalecenia , to chyba krzywdy nie zrobimy 
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Witam sie
))
Franuś wykąpany i śpi w łóżeczku. Oby jak najdłuzej!!!!
Dzisiaj przyszła mata edukacyjna. Mysleliśmy z M ze wybuchniemy ze śmiechu. Zawiesiłam mu nad buzią lusterko i gadał do siebie, w koncu ktoś go słuchał i śmiał się z jego dowcipów. Po prostu zjeść chciałam mojego synusia
)
Później troche był marudny ale to z powodu tego że kupki nie robi od 4 dni. Zobaczymy jak bedzie jutro. Dam mu wode przegotowaną i może go ruszy.
Jejku dziewczyny Wy macie szczęście. Wygrywacie tyle rzeczy a ja nic grrrr no ale za mało uczestnicze w konkursach. Chociaz jak bylam jeszcze w ciązy (jakby wieki temu!!
) kupiłam banany i miałam paragon wysłac i dostałam wczoraj opakowanie na banana z firmy Chiquita
)))) jedyna "wygrana" przeze mnie rzecz
) hehe
Byłam wczoraj wieczorem na stronce Nestle żeby sie zorientować w tych wszystkich kaszkach itd bo nie miałam o tym pojęcia
W przyszłym tygodniu już się zaopatrze w takie cuda.
Gratulacje dla nowych moderatorek

Franuś wykąpany i śpi w łóżeczku. Oby jak najdłuzej!!!!
Później troche był marudny ale to z powodu tego że kupki nie robi od 4 dni. Zobaczymy jak bedzie jutro. Dam mu wode przegotowaną i może go ruszy.
Jejku dziewczyny Wy macie szczęście. Wygrywacie tyle rzeczy a ja nic grrrr no ale za mało uczestnicze w konkursach. Chociaz jak bylam jeszcze w ciązy (jakby wieki temu!!
Byłam wczoraj wieczorem na stronce Nestle żeby sie zorientować w tych wszystkich kaszkach itd bo nie miałam o tym pojęcia
Gratulacje dla nowych moderatorek
Można założyć wątek zamknięty w dziale "album rodzinny", ale on nie jest na hasło, tylko podaje się administratorce loginy użytkowniczek, które mają mieć dostęp. Wątek też musi chyba założyć administracja.
Z tego co ja sie orientuje, watek nie musi byc nowy tylko mozna obecny zdjeciowy zrobic jako zamkniety w album rodzinny... my tak zrobilismy wlasnie na sierpniowkach i dostep maja tylko mamy ktore sa podane dla admina i wipisane... wiec jak nie jestesmy zalogowane na swojego nicka to nie mozemy tam wejsc.
ED:
Dziewczyny a co z tymi adminami?? bo ja doczytuje od konca i nie moge nic znalesc...
a po za tym to sie rozlozylam, chrypa, katar i wogole nic mi sie nie chce tylko spac... glowa mi peka i napilam sie wlasnie kawy.. pierwszy raz od nie pamietnych czasow.. zobaczymy jak zareaguje na nia Polcia
reklama
witajcie
my dzisiaj pilismy swierzutki soczek z marchewki na początku troszke nam nie smakowało ale dosypałam tak odrobine cukru i maly wypil
wogole to wczoraj pierwszy raz wypil 50 ml soczku jablkowego a dzisiaj pierwszy raz 50 ml marchewkowego jutro bedziemy pic moze pomieszany
musze przejrzec sobie co mozna dawac po 4 miesiącu i powoli niedlugo malemu wdrazac
a co do tego glutenu to w czym on jest?? wychodzi na to ze maly moglby juz cos z tym jadac bo jestesmy w polowie 4 miesiąca
a moj uwielbia stac przed lustrem (ale musi byc duze zeby caly siebie widzial) i wtedy gada i sie smieje i szaleje do dzidziusia w lustrze taki cudny wtedy jest
ja na noc przykrywam tylko kocykiem jak sie budzi na jedzenie to jest zwykle rozkopany ale jak on sie kopie to 2 razy machnie noga i nogi leza na kocyku, jak jest pzykryty pieluszka to wtedy zdarza sie ze na siebie ją wciągnie
my dzisiaj pilismy swierzutki soczek z marchewki na początku troszke nam nie smakowało ale dosypałam tak odrobine cukru i maly wypil
wogole to wczoraj pierwszy raz wypil 50 ml soczku jablkowego a dzisiaj pierwszy raz 50 ml marchewkowego jutro bedziemy pic moze pomieszany
musze przejrzec sobie co mozna dawac po 4 miesiącu i powoli niedlugo malemu wdrazac
a co do tego glutenu to w czym on jest?? wychodzi na to ze maly moglby juz cos z tym jadac bo jestesmy w polowie 4 miesiąca
a moj uwielbia stac przed lustrem (ale musi byc duze zeby caly siebie widzial) i wtedy gada i sie smieje i szaleje do dzidziusia w lustrze taki cudny wtedy jest
ja na noc przykrywam tylko kocykiem jak sie budzi na jedzenie to jest zwykle rozkopany ale jak on sie kopie to 2 razy machnie noga i nogi leza na kocyku, jak jest pzykryty pieluszka to wtedy zdarza sie ze na siebie ją wciągnie