Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Marcia szybko.A jestes chyba o rok starsza ode mnie tak?ja 89.
88. a no szybko..chcę być młodą babcią ;-) mam młodą mamę i wiem jak to fajnie mieć młodego rodzica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Marcia szybko.A jestes chyba o rok starsza ode mnie tak?ja 89.
Eee tam... są dzieci, co nie znają mm. Ale to tak całkiem na marginesie.Tak czy siak mysza bedziesz karmić MM predzej czy pozniej...
Ehhh a my z Franko nic nie przygotowalismy dla tatynie mialam sily zeby wyjsc z domu po wczorajszej nocy. Na dodatek tacie sie zgarnelo ode mnie, ze sie obija i mi nie pomaga, ale nawet mocno nie protestowal tylko wzial sie do roboty i zabral malego na spacer i zakupy porobil, chyba musialam wygladac jak upior
Ja patrze na skore mojego Malca i placze caly dzien tak jest znow wysypany. Psychicznie juz tego nie wytrzymuje, dlatego postanowilam, ze po wizycie u pediatry przechodze na modyfikowane mleko. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Widocznie do bani ze mnie matka karmiaca![]()
mysza bo dostaniesz zaraz jaka do bani dajesz z siebie wszystko. Mnie żal zdzerał jak podawałam mu pierwsze flachy ale nie załuje ze zmieniłam mleko...jest OK i jak pisałam nawet lepiej. Ja mogę jesc co chce i nie jestem az tak uwiazana mały nie ma gazów i prblemów z kupką, jego sen jest spokojniejszy, lepszy i dłuzszyoboje jestesmy zadowoleni..
jesli ty sie meczysz z cycem to daj sobie spokoj..oczywiscie nie namawiam do odstawienia zeby nie było...
my jeszcze nie wykapani...jakos jedzonka dzisiaj nam sie powydłuzały i na 22 wypada karmienie wiec tak dopiero za 20 minut idziemy do wody)) na razie to oczy jak 5 złoty ma Nikodem i bawi sie zabawkami. Mszę powiedzieć, ze postepy robi takie,ze szok...probuje juz łapac zabawki ładnie głowke trzyma tylko nie przewrca sie na plecki z brzuszka ( wiem wiem nie wszystko odrazu
) ślini sie jak diabli w ogole.... no i wazymy juz 6.6 kg
w ogole planujemy nastepna dzidzie za poł roku![]()
Karolek też kocha braciszka, ale też mu dokucza czasem. Myślę, że to kwestia jego temperamentu, ciężko nad nim zapanować ostatnioa ja jestem poki co (czyli od 3 miesiecy) zachwycona roznica wieku jaka mam miedzy chlopakami czyli 3 lata :-)
Blueberry - czy podzielasz moj zachwyt??? :-)
Jasiek jest niezwykle opiekunczy wzgledem Adasia, po kilka razy dziennie go przytula i mowi ze go tak bardzo kocha. Jak jest pora kapieli to kaze mi wychodzic z lazienki "mamo - ty idz porozmawiaj z babcia, a ja wykapie Adama"Bardzo jest pomocny :-)