moniSkaBe
Fanka BB :)
Moniskabe:
Uczuleniom najskuteczniej zapobiega karmienie piersią.
co tez oni nie powiedza!
moze i zapobiega alergii, jak matka nie je nic nabialowego..
ale ile mozna !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moniskabe:
Uczuleniom najskuteczniej zapobiega karmienie piersią.
haha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)co tez oni nie powiedza!
moze i zapobiega alergii, jak matka nie je nic nabialowego..
ale ile mozna !
Przecież tam piszą, że nie jest dla alergikówhaha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)
Bardziej chodzilo mi o to mleko, ktore kupilas. Ono jest dla alergikow, a nie jest tak specjalistyczne jak nutramigen czy pepti, a moze akurat Pawelkowi podejdzie. Ja zaluje, ze u nas nie ma HA, bo na pewno bym sprobowala![]()
sama nie wiem.. w aptece nie chcieli przyjac zwrotu. Byla inna farmaceutka, niz ta co nam sprzedawala i kazala przyjsc w poniedzialek. Bedzie kierowniczka i ona zadecyduje. Albo zwroca pieniadze albo nie, bo generalnie zwrotow mleka nie przyjmuja. !!haha, no Ty i Mysza jestescie najlepszym przykladem ;-)
Bardziej chodzilo mi o to mleko, ktore kupilas. Ono jest dla alergikow, a nie jest tak specjalistyczne jak nutramigen czy pepti, a moze akurat Pawelkowi podejdzie. Ja zaluje, ze u nas nie ma HA, bo na pewno bym sprobowala![]()
pewnie w kazdej aptece inaczej.Witajcie
Jakoś mam dziś kiepski humor, nawet nie chce mi się pisać.
Słuchajcie, czy dziecko można jakoś motywować do ćwiczeń? Kuba jeszcze w ogóle nie próbuje przewracać się z brzucha na plecy, a Wasze dzieci już wszystkie to potrafią
Wiem, że każde dziecko rozwija się inaczej, ale trochę mnie to niepokoi.
Bebilon Pepti jest chyba tak czy siak na receptę, tylko na receptę "P" (przewlekłe) jest połowę tańszy.
Słuchajcie, czy dziecko można jakoś motywować do ćwiczeń? Kuba jeszcze w ogóle nie próbuje przewracać się z brzucha na plecy, a Wasze dzieci już wszystkie to potrafią
Wiem, że każde dziecko rozwija się inaczej, ale trochę mnie to niepokoi.
sama nie wiem.. w aptece nie chcieli przyjac zwrotu. Byla inna farmaceutka, niz ta co nam sprzedawala i kazala przyjsc w poniedzialek. Bedzie kierowniczka i ona zadecyduje. Albo zwroca pieniadze albo nie, bo generalnie zwrotow mleka nie przyjmuja. !!
co za geje no !! nie dosc ze ceny nabijaja takie ze oczy z orbit wylaza to jeszcze laske robia pedały.. !
w TESCO takie samo mleko jest 10 zł tansze. !
pewnie w kazdej aptece inaczej.
No fakt, jakas niekumata dzisaj jestemPrzecież tam piszą, że nie jest dla alergików![]()