reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
nasze bioderka też są w porządku mamy przyjść dopiero jak mała będzie twardo stała na nóżkach. kurcze zapowiada się chyba ciężki dzień dla nas. moja Pola pospała 20 min. a z reguły śpi z godzinkę, ale dam jej zaraz zupkę i może jak chwilkę pobaraszkuje na macie to koło 11 uśnie. a już myślałam że będzie tak dobrze: mała śpi, M dał prezent i pojechał do pracy ( ale obiecał że wróci wcześniej i zakupki nawet zrobi), Julka się bawi, a tu guzik z tego.

Witajcie!
Polusia Wszystkiego Najlepszego!
U nas ukrop niemilosierny, Redanek juz lepiej, pewnie wczesniej to marudzenie bylo przez zabek....A ja od 6 rano dzis sprzatam dziadkom chalupke, bo Redan juz od 4.30 nie spi...Wiec lepiej pomeczyc sie z rana, z nie w ten gorac!

Pozdrawiam!

o.. a u nas bylo ok, znaczy teraz juz nie wiem czy ok, skoro mowisz ze wychodza sfalszowane wyniki.
Jeżeli wyszło ok, to wynik byl dobry. Chodzi o to, że jak się pobiera do woreczka, to mogą się bakterie dostać z zewnątrz.

Na USG my byliśmy już 2 razy i jeszcze mamy mieć kontrolę po 5 miesiącu.

Polusia, wszystkiego najlepszego :)

Adaś odkąd się nauczył obracać, to nawet minuty na plecach nie poleży, tylko od razu siup na brzuch i próbuje pełzać. Męczy się przy tym okrutnie i złości, ale jak go obracam na plecki to jest lament i z powrotem się przekręca. W łóżeczku wędruje w kółko, muszę go pilnować żeby czoła nie rozwalił o szczebelki.... Ech, mógłby już siedzieć i raczkować ;)

Adaś odkąd się nauczył obracać, to nawet minuty na plecach nie poleży, tylko od razu siup na brzuch i próbuje pełzać. Męczy się przy tym okrutnie i złości, ale jak go obracam na plecki to jest lament i z powrotem się przekręca. W łóżeczku wędruje w kółko, muszę go pilnować żeby czoła nie rozwalił o szczebelki.... Ech, mógłby już siedzieć i raczkować ;)
poczekaj jeszcze zatęsknisz za tym aby leżał w łóżeczku i się w nim kręcił. ja to bym chciała aby moja Pola została taka jak teraz, jest taka całuśna i przymilna :-)

A moj Jas dzis zaliczyl pierwszy przewrot z pleców na brzuch!!!!!! kombinator mały:)

Nocka super przed 21 juz kimal,obudzil sie o 1.20 potem o 5.20 i spalismy do 8:)) wiec super.Teraz tez juz spi.Maz jak zwykle w pracy juz........wroci pewnie ok 23.

Polusia sto latek!

dzień dobry Wam wszystkim w ogóle. U nas nocka super. Mały obudził się o 6.00 dopiero a zasnął po 21.00. Zjadł mleko zaraz po obudzeniu i teraz po 10.00. Śpi w ogrodzie. A ja biorę się znowu za mycie paneli, masakra z nimi normalnie. Ładnie to wygląda w całym domu bo nienawidzę dywanów ale przy dzieciach non stop do mycia. ↲Miałam dziś już spięcie z teściowa że mały je za dużo i jest gruby. Kurde a mi się wydaje na odwrót.

reklama
Do góry