Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.W ogole przyszla mi wczoraj paczka z Hippa dostalam jablko,mleko,i probke herbatki.No i kupony do rosmana.
Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.
moje koleżanki też dostają od urodzenia takie prezenty i jeszcze gazetę Twój Maluszek. A ja jeszcze nic nie dostałam i pewnie do mnie nie dotrze bo tu na poczcie ciągle coś ginie.

Polusia-sto lat!
Carola-gratuluję ząbka.
Dziewczyny jeśli macie prześcieradła z gumką to błagam sprawdzajcie czy są dobrze założone!!!!!!!Dagusia kręcąc się w łóżeczku spowodowała,że prześcieradełko założyło jej się na główkę i gdybym nie zareagowała na skargi dobiegające z łóżeczka...nie chcę myśleć co by się mogło stać,szczególnie gdyby stało się to w nocy jak śpimy
Przeraziłam się słysząc jej przyśpieszony oddech.

o rany, dobrze, że szybko zareagowałaś
u nas też jest z gumką