ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
AsiaKC Wielkie Gratulacje!! już Cię dopisuję do listy 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehh mnie korci by pojechać za granicę do moich braci bo teraz mam czas, ale że to L4 to raczej kapa... choć mam "chodzące" L4 ;-)

Oki to czekam na fotki:-)Agniesiak85-wczoraj kopiłam tylko rożek, i kocyk ale nie mam jak wkleić, bo M ma dyżur, i będzie dopiero jutro....jutro wkleję i zrobię też zdjęcie brzusiowi:-)
O rany, gratulacje!!Cześć! Przyszłam z usg - dzidziuś zdrowiutki, wszystko w porządku i....
![]()
A więc dołączamy do marcowego babskiego grona![]()
Baby górą
Moja mama i M tez wyjadają mleko w proszku łyżkamicaly dzien przespalam mialam isc do miasta polazic ale nawet glowy przez okno wystawic mi sie nie chcialo .M pyta czy popadlam w zimowy senstrasznie mi sie chce mleka w proszku ale musze jakos dac rade do jutra bo polski sklep juz zamkniety
( zawsze lubialam jesc mleko w proszku lyzeczka i jak wkrotce nie poczuje tego smaku to umre tak mi sie chce .
ide do sklepu przynajmniej zaczerpne swiezego powietrza chce mi sie mandarynek i chipsow cebulowych .
a moja mama nawet capucino wsuwa a potem wodą popija i mówi, że już po kawce
Jeszcze poczujesz kopniaczki, poczujeszWitam Kobitki.Bardzo sie ciesze ze Was poznałam,jest tu bardzo miłoJa sobie dzisiaj byłam u rodziców,a teraz odpoczywam.Dzidzia tez cały dzien i nawet wieczorami sie wierci,mam nadzieje ze juz niedługo poczuje takie ładne kopniaczki.Pozdrawiam
Mnie też pośladek i biodro.. i to tylko praweMnie kręgosłup tak bardzo nie boli, ale za to czasem nasuwa mnie pośladek biodra
a od wczoraj boli mnie kolano, nie wiem czy mnie przewiało, czy co???![]()
ALe jak złapie to nawet sie przekrecic nie moge jak leze i nawet nogi zgiac w kolanie, masakra jakaś
Oki to czekam na fotki:-)
Jeszcze poczujesz kopniaczki, poczujeszMoja dzidzia tez się wierci:-)