reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no i dupa dziewczynny..mamusią marcową nie zostanę- chyba, że zaszłąm w ciążę pare dni temu:Pwynik hcg<2....z jednej strony mam ochotę napisać do producentów testów, któe wychodzą mi pozytywnie, bez doszukiwania się kreseczek, z drugiej cieszę się, bo czuję, że jestem chora nie na żarty i dostanę dziś jakiś wypasiony antybiotyk...tak, że powodzenia życzę innym marcóweczkom- bedę do was zaglądała:)

reklama
Zielona wampirzyca ja myślę ,że nie ma jeszcze co tak myślec.@ z tego co wiem masz dostać w piątek,więc poczekaj może jeszcze nie przyjdzie,i jest dzidziuś.Diwne by aż 3 testy Ci wyszły pozytywne.Może beta jeszcze podskoczy nie wiem.Może warto zaczekać conajmniej do poniedziałku i powtórzyć badanie jesli @ nie przyjdzie.Narazie może nie truj sie antybiotykami.

zielona wampirzyca- Jestem tego samego zdania co mazia.
Może na te testy to jeszcze za wcześnie.

Ja postaram się poczekać do daty @, mam nadzieje że dotrwam, choć teraz łatwo mi się mówi:-D.
Pewnie mój M będzie mnie sprowadzał na ziemię i nie pozwoli robić szybko testu. Ostatnio nie pozwolił mi nawet go kupić. Do tej pory nie posiadam ani jednego żeby mnie nie kusiło:tak:

macie racje..poczekam jeszcze kilka dni, antybiotyk wemę dopiero, jak dostanę @.byłam u lekarza rodzinnego i mam zapalenie krtani i tchawicy.myślicie, że jeste jeszcze jakaś szansa z takim hcg?jest taka mozliwość, żeby podskoczyło do góry??zdażyło się tak którejść?

wszystko jest możliwe!!! a może to jakaś pomyłka w laboratorium,poza tym może być jeszcze za wczesnie,może dopiero co nastąpiło zagnieżdzenie i dlatego taki niski poziom.Poczekaj do poniedziałku.Wiem,że to trudne bo sama czekam na piątek.Nie wiem co będzie wiem,że muszę sobie od tego tematu odpocząć dlatego do poniedziałku zrywam z forum.Bo oszaleję.Trzymam kciuki.

Hej dziewczyny :)

Tak sie rozgladam po necie i trafialam tutaj.
Jak dobrze pojdzie to sie rozgoszcze :) Dzis rano robilam test i wyszedl pozytywny.
Ostatnia miesiaczke mialam 24 maja wiec termin przypadnie mi na poczatek marca :)
O dzidzie sie nie staralismy, samo jakos wyszlo :sorry2: No ale oczywiscie sie ciesze, maz moze narazie bardziej, ja musze jeszcze ochlonac bo troche do to mnie nie dociera tym bardziej ze mamy juz jedno dziecko i wydaje mi sie ze wczoraj sie urodzilo :)
Bartek ma 1 rok i 4 miesiace i tez mial byc marcowy bo termin mialam na 03.03.08 ale urodzil sie tydzien wczesniej i zalapal sie na luty :)
Jak sie dobrze ulozy to jeszcze na urodziny dostanie braciszka albo siostrzyczke :sorry2:

To sie rozpisalam, ale tak czy siak nie dociera do mnie ze moge/ jestem w ciazy.

Pozdrawiam

KASAII-gratuluję z całęgo serca:-)
Mazia89- trzymam mocno kciukasy za Ciebie:-D
JA już wiem, że marcóweczką nie będę:no:Zaczynam powoli plamić, więc @ przyjdzie dokładnie tak, jak miała przyjść- czyli jutro:wściekła/y:Ale nie łamie się- zabieram się za leczenie. Dostałam zwolnienie, bo praktycznie zanikł mi głos, a mojej profesji bez tego ani rusz:cool2:Szybciutkie leczenie i staranka od nowa- a to w końcu bardzo przyjemny element:-)A do was dziewczynki i tak będę zaglądała:)

Hej dziewczyny :)

Tak sie rozgladam po necie i trafialam tutaj.
Jak dobrze pojdzie to sie rozgoszcze :) Dzis rano robilam test i wyszedl pozytywny.
Ostatnia miesiaczke mialam 24 maja wiec termin przypadnie mi na poczatek marca :)
O dzidzie sie nie staralismy, samo jakos wyszlo :sorry2: No ale oczywiscie sie ciesze, maz moze narazie bardziej, ja musze jeszcze ochlonac bo troche do to mnie nie dociera tym bardziej ze mamy juz jedno dziecko i wydaje mi sie ze wczoraj sie urodzilo :)
Bartek ma 1 rok i 4 miesiace i tez mial byc marcowy bo termin mialam na 03.03.08 ale urodzil sie tydzien wczesniej i zalapal sie na luty :)
Jak sie dobrze ulozy to jeszcze na urodziny dostanie braciszka albo siostrzyczke :sorry2:

To sie rozpisalam, ale tak czy siak nie dociera do mnie ze moge/ jestem w ciazy.

Pozdrawiam

Witam serdecznie pierwszą marcóweczkę:-)
Myślę że 2 latka róznicy między rodzeństwem to tak akurat.
Wiele par się decyduje na drugie w krótkim czasie.
Będą się razem bawić i szybciutko odchowiecie. Super, gratuluję:-)

reklama
chyba mogę dołączyć do tego tematu ;-) @ miałam dostać w niedzielę czyli 21.06 i nic.
oczywiście dzidziuś był zaplanowany, może aż za bardzo i udało się chyba w pierwszym cyklu. robiłam test 19.06 wyszedł negatywny ale chyba za bardzo się pośpieszyłam. z kolejnym czekam do poniedziałku.
malutkie objawy już są: mnóstwo śliny, ból piersi i jakieś delikatne skurcze (powiem szczerze że trochę mnie one martwią).

w necie robiłam sobie test na określenie terminu porodu i wyszedł mi na 04.03. pewnie lekarz to potwierdzi skoro mogę podać dokładnie dzień ostatniej @; dzień (a nawet godzinę) zapłodnienia :-), długość cyklu.

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry