mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
A co do wydzieliny też ostatnio się u mnie pojawiła.. Jakaś dziwna gęsta, no i biała, a czasami jest lejąca, przezroczysta, ale za to biały ślad na majtkach zostawia...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i że macie oddzielne życie, tylko Wasze radości, smutki, sprawy...
, że zostanie babcią zaproponowała, że przyjedzie mi pomóc przy dziecku po porodzie.. hm...
niby szlachetne i w ogóle
, ale powiedziałam, że dziękuję za troskę, nie skorzystam... mamy małe mieszkanie, a ja miałam zawsze tragiczne relacje ze swoja matką, pewnie już po 3-4 dniach bym miała dość

kupiłam śpioszki takie z wiewiórką w H&M bo były przesłodkie (30 zł), ale chyba jednak nie będę się tam zaopatrzać, bo by mi wypłaty nie starczyło,
), tylko że ja chyba będę miała małą Księżniczkę :-) tak więc zostanie mi kupowanie tylko tych typowo dziewczęcych ubranek - czyli najsłodszych 
)
)
Tak się ucieszyła i tym wzruszyłam, że się poryczałam jak bóbr
ale uczucie i widok niepowtarzalny, coś niesamowitego

Muszę wkładki nosic. 
mag349 na kiedy masz dokladnie termin ostatnio gdzies cos wypatrzylam ze dziewczyny ,ktore maja termin puzniej niz ja sa w bardziej zaawansowanej ciazy co do tc :/ hmm juz nic nie rozumiem .
Wczoraj byliśmy u teściów. Teściowa biedulka przeleżała cały weekend. Źle się czuła po tej chemii, a to dopiero pierwsza dawka:-(, nic nie je, jedynie pije soki litrami bo tak ją suszy:-(

Tylko ciśnienie rozkurczowe trochę wysokie, ale to pewnie od samego stresu przed wizyta 

Stuki i puka ale przez brzuch to jeszcze rzadko widać.

Ja tez musze zrobic 50g. I tez przed wizytą zrobię, którą mam 22 grudnia dopiero. Mi tez krew po obciązeniu pobiorą. na czczo nie. No i jesc nie można przed..mnie też czeka właśnie test obciążenia glukozą, ale to sobie zrobię przed wizytą, którą mam 10 grudnia. Mi gin kazał zrobić tylko po wypiciu 50g, a na czczo nie pobierać, tylko po obciążeniu. Tylko się tak zastanawiam, czy mogę coś zjeść przed tym obciążeniem.