witajcie !!

Dziewczyny ile Wasze dzieci jedza !!!!! jestem w szoku !!! moj je co 3 godziny 130 ml i  nie zawsze zjada wszystko. Staram mu sie dawac wiecej zeby jadł rzadziej i wiecej ale nie chce jakoś hehe. 

Moj mlody spi uz ladnie jak zasnie o 7 tak budzi sie 5-6 na jedzonko i spi potem jeszcze do 8 a dzien tez duzo spi. 
POdaje małemu juz soczki owocowe a niedlugo juz supki zaczniemy podawac. Mam ekologiczne warzywa z upraw tesciowej wiec na poczatek bede kupowała z sloiczkach a potem bede sama robiła. 

Czapki nie nosimy jak jest upał ... no i pdziewczyny czy Wy sadzacie swoje dziei juz? w sensie ze wyzej na podusi zeby bylo na siedzaco czy jakos tak, wiecie o co mi kaman ??

Sebi choruje biedny moj 

Wogole planuje isc do pracy po wakacjach ale zobacze , pewnie bedzie mi szkoda Cristiano zostawiac no ale sie okaże.
Zepsulo nam sie auto !! całkiem i nadaje sie na złom hehe ale mezunio kupił mi nowe w sensie ze inne. 
W sierpniu jedziemy do Gliwic do moich rodzicow. Juz ie moge sie doczekac. 
Dzisiaj u nas zimno w swetrze i kurtce bylam i zmarzłam :/ ...

My chrziny planujemy na 31 pazdziernika mlody bedzie mial prawie 8 miesiecy i to akurat beda Sebusia urodzinki potem 1 listopad to wolne to bedzie ok i dwie imprezy za jednym zamachem.

Ejjj a AGUS27 nadal nie pisała ??