Candy wspolczuje!! Moze po prostu musisz go nauczyc spac? Pamietaj, ze sen rodzi sen.
A ja mam myslenice co z tym moim Alexem jest... Zasypianie coraz lepsze, nocka super, raz jedzenie, a tu zawsze rano budzi sie z placzem

Poglaszcze go, czasem przewine i zasypia. No i sie tak zastanawiam co to moze znaczyc?
Ionka, no ja juz sie nie moge doczekac kolejnej ciazy :-) I moze bedzie wczesniej

Musze pogadac z moim ginem jak on to widzi, bo juz mi nie zalezy czy bede rodzic naturalnie czy przez cc.
Kurcze, mam nadzieje, ze nam nie odrzuca i nie bedziemy musieli p60 wysylac, bo nawet nie wiem czy mamy...
Wspolczuje wczorajszego stresu. Mi sie tak wydaje, ze te nasze chlopy, poniewaz spedzaja mniej czasu z dziecmi, nie wiedza czasem jak zareagowac. Ja kiedys wyszlam i M dal Malemu jesc 2h wczesniej

Ale Alex odmowil

Choc i tak musze przyznac, ze zajmuje sie nim na medal i juz wie kiedy dziecko potrzebuje spac, kiedy jesc, a kiedy po prostu sie przytulic

I kupa po pachy dla nich tez zaden problem ;-)
Dobra, Maly usnal, to i ja spadam, nie wiem co jest od kilku dni chodze jak zombie