ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
To może chętne osoby niech się zgłaszają, a później jakieś głosowanie zrobimy?? Co wy na to??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
troche zle napisalam , mama odwiedzala moja siostre ale nie codziennie co jakies 2 -3 dni ale ona wiekszosc czasu spedzla z pielegniarkami, poza tym szital byl ok 20 km od naszego miejsca zamieszkania a my nie mielismy samochodu i autobusy wtedy zadko kursowały. nie mozna było kiedys byc z dzieckiem na sali przynajniej tam gdzie ona lezała, a nawet na odwiedziny to na korytarz wynosili ją.marela jak to? to Twoja mama nie mogła odwiedzić siostry przez 2 m-ce jej pobytu w szpitalu i dlatego mała jej nie poznała??? Dziwne, to że nie można było byc z dzieckiem dzień i noc to wiem ale odwiedzać chyba było można często, dobrze myślę czy jednak się mylę?
To może chętne osoby niech się zgłaszają, a później jakieś głosowanie zrobimy?? Co wy na to??

Ja mogę liczyć głosy. heheheh
Ionka też na świeżo więc do roboty ;-)

Ja mogę liczyć głosy. heheheh

Może być i tak.:-) To kto jeszcze chętny niech daje znać. Normalnie wybory na marcowym forum.Ja mogę liczyć głosy. heheheh
![]()
Pozniej jeszcze dwie drzemki po 20min. i ogolnie taka maruda mala 

kimnelam sie ok godziny ale jakos nie moglam spac a teraz jak mi sie bedzie chcialo to ten bedzie chcia sie bawic.
-tak jak rano .nawet swoja ulubiną kapiel przespal , mam tylko naddzieje ze jednak po myciu usnie znowu