Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dzieki :-) Tez sie doczekasz ;-)Tabasia- gratulujemy Alexowi , mój leserek jak na razie na brzuszku robi samolocik![]()
Tak Wiolonczela mialam cc niestetyTabasia rok i 6 m.cy do rozpoczecia starań, pewnie cc miałas , nam tez lekarz kazał odczekac dwa lata ale nie wiem czy tyle wytrzymam, co do galerii to ja nie umieszczam zdjec córki nawet na naszej klasie mąż się nie zgodził i w sumie miał racje
Bardzo chcialam rodzic naturalnie, ale z powodu nisko polozonego lozyska, od razu mnie zapisali na ciecie.Tak mysle, ze 2 lata by bylo dobrze zaczekac, ale ostatnio czytalam, ze rok tez bedzie ok. My bardzo chcielismy miec jedno dziecko po drugim, ale coz...
Na razie czekam na wyniki kolejnej cytologii, bo pierwsza mi wyszla bardzo zle, jakies zmiany w komorkach :/ mam nadzieje, ze bede mogla miec jeszcze dzieci... Czas pokaze, jestem dobrej mysli

i nie plakala
tylko mama myslala że ze zmęczenia płacze i na siłe tulila i po 5 min walki mała spala
ma w ciagu dnia 3-4 drzemki i dzis jak widzialam ze tylko chce spac dalam jej smoka , kocyk na policzek i "męczyla" sie z 15-30 min w łózeczku po czym zasypiala i to twrdym snem....nie takim ze jak pzrestawialm bujac to budzila sie!! a ja głupia zeby oszczedzic jej mordowania sie probowslam ja uspic na sile gdy ona sama chcial sie wyciszyc i usnac
Ja chyba też pójdę się kąpać i spać.