reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
marela jak to? to Twoja mama nie mogła odwiedzić siostry przez 2 m-ce jej pobytu w szpitalu i dlatego mała jej nie poznała??? Dziwne, to że nie można było byc z dzieckiem dzień i noc to wiem ale odwiedzać chyba było można często, dobrze myślę czy jednak się mylę?
troche zle napisalam , mama odwiedzala moja siostre ale nie codziennie co jakies 2 -3 dni ale ona wiekszosc czasu spedzla z pielegniarkami, poza tym szital byl ok 20 km od naszego miejsca zamieszkania a my nie mielismy samochodu i autobusy wtedy zadko kursowały. nie mozna było kiedys byc z dzieckiem na sali przynajniej tam gdzie ona lezała, a nawet na odwiedziny to na korytarz wynosili ją.

co do zamkietej galeri to jak najbardziej bo juz tez mialam kasowac zdjecia

a moj chyba przechodzi skok,padam , dzis np. pobudka o 5 , potem na spacerze koncert, dobrze ze bylam z mama to Alan wrocil na rekach;) a ona pchala wozek

To może chętne osoby niech się zgłaszają, a później jakieś głosowanie zrobimy?? Co wy na to??

Może być i tak.:-) To kto jeszcze chętny niech daje znać. Normalnie wybory na marcowym forum. :-D:-D:-D Ja mogę liczyć głosy. heheheh:-D Ionka też na świeżo więc do roboty ;-):-D:-D

Jak usunąć post wyżej bo mi się kliknęło podwójnie?:sorry:

Cześć dziewczyny

Kolejny dzień beznadziejnej pogody u nas :-( Teraz przynajmniej nie pada i zastanawiam się nad spacerem.
Co do galerii marcowych dzieciaczków, to jestem za. Tylko zastanawiam się, czy będę mogła też tam zaglądać, skoro jestem z Wami niedługo? :unsure:

Życzę miłego popołudnia. Postaram się odezwać wieczorem.

Może być i tak.:-) To kto jeszcze chętny niech daje znać. Normalnie wybory na marcowym forum. :-D:-D:-D Ja mogę liczyć głosy. heheheh:-D Ionka też na świeżo więc do roboty ;-):-D:-D

hehe, super ;)
wczoraj nie mieli ze mnie za duzo pozytku, bo mąż zadzwonił, że mam natychmiast wracać, bo coś z dzieckiem... no ale muszę się zrehabilitować hehe ;)

ooooooo znowu marudzi, matko :(

Hejo!
I wreszcie ja sie doczekalam, moj Synek obrocil sie dzis kilka razy z brzuszka na plecy :-):-):-):-):-) Jaka jestem szczesliwa!
No, ale poza tym to chyba skok nas dopadl. Pobudka o 7:30 i dopiero usnal o 11 na 30 min. :szok: Pozniej jeszcze dwie drzemki po 20min. i ogolnie taka maruda mala :-p

Jestem za zamknieta galeria.

Witam Was!
Na wstępie ja też jestem za zamkniętą galerią.
Moja Lila mia od wczoraj chyba skok. Wczoraj po południu ok. 17 jak zwykle drzemka i powiem Wam, że spała do 9 rano oczywiście z przerwami na karmienie, a było ich 6 uff...A dzisiaj w ciągu dnia spała może z 1 godzinę w sumie. Teraz już śpi, ale co chwilę płacz. Nie wiem co to. Zwalam na brzuszek, bo dzisiaj znów 5 dzień bez kupki:-(
Może jutro będzie jakiś lepszy dzień. Idę już pod prysznic i do łóżka, bo ledwo stoję na nogach.
Dobrej nocki!

Tabasia- gratulujemy Alexowi , mój leserek jak na razie na brzuszku robi samolocik :-D

A tak w ogóle to jestem przerażona- nie dosć że wstał o 5 to usnął ok 16 i jeszcze śpi :szok:kimnelam sie ok godziny ale jakos nie moglam spac a teraz jak mi sie bedzie chcialo to ten bedzie chcia sie bawic. :szok: -tak jak rano .nawet swoja ulubiną kapiel przespal , mam tylko naddzieje ze jednak po myciu usnie znowu :-p
A i co chwile podchodze do niego caluję go a ten nic otwiera oczka uśmiechnie sie i dalej paciu ;)

reklama
Tabasia rok i 6 m.cy do rozpoczecia starań, pewnie cc miałas , nam tez lekarz kazał odczekac dwa lata ale nie wiem czy tyle wytrzymam, co do galerii to ja nie umieszczam zdjec córki nawet na naszej klasie mąż się nie zgodził i w sumie miał racje

Do góry