reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No zobaczymy co się okaże z tym moim Łobuzem. Na razie nie będę jadła ani ciastek owsianych ani nimm 2 ;-)

Czy Wasz Maluchy tez sie tak drapia po twarzy jak sa spiace? Mój masakruje sobie twarza, obcinam pazurki, ale on i tak sie drapie, normalnie caly jest w kreskach:-(

Redan to wyglada jakby rozga sie uderzal!!!Czasami boje sie wyjsc, co by ludzie pomysleli...Teraz jak nawet siega do nozek raczkami to ma cale lydki i uda podrapane...

reklama
No zobaczymy co się okaże z tym moim Łobuzem. Na razie nie będę jadła ani ciastek owsianych ani nimm 2 ;-)

Czy Wasz Maluchy tez sie tak drapia po twarzy jak sa spiace? Mój masakruje sobie twarza, obcinam pazurki, ale on i tak sie drapie, normalnie caly jest w kreskach:-(

Ja śmieje sie z Franka bo mam wrażenie ze te łapki to chce wasadzić wszedzie, bo są w uszach, oczkach,nosku hehe no i buzi. Marudny jest niesamowicie jak zasypia ale naszczeście zasypia sam:)

U nas nocka całkiem całkiem. Fajnie spał, troche pomarudził w nocy ale smoczek działa cuda hihi

Teraz zawiesiłam mu zabaweczki na bandazu hehe i sie patrzy na swoje ukochane Glodki ;) Jutro będzie mata edukacyjna więc bedzie przeszczęśliwy:)

Miłego dnia :)

Ola tez sie drapie, trze raczkami oczka i paluszek tez czasem wyladuje w oczku! Raz chyba ja bardzo zabolalo bo strasznie plakala, nie mogla oczka otworzyc, myslalam ze stalo sie jej cos zlego ale naszczescie skonczylo sie na strachu.

Dziewczyny tak czytam o tej pedofilii i nk to nk tam to przynajmniej można poblokować swój profil a tutaj takie fora jak bb itp. są pożywką dla tych bestii przecież tu mają zdjęcia dzieci podane na tacy. Co myślicie o zablokowaniu galerii marcowych dzieciaczków co zaproponowała już wcześniej któraś z dziewczyn i dostępu tylko dla nas. Mi się jakoś odechciało dodawania zdjęć do galerii, nie ważne że w ubranku. Byle kto może oglądać nasze dzieci i nie wiadomo do czego wykorzystywać te zdjęcia. Co o tym myślicie? Któreś mamy z BB też tak zrobiły.

Dziewczyny tak czytam o tej pedofilii i nk to nk tam to przynajmniej można poblokować swój profil a tutaj takie fora jak bb itp. są pożywką dla tych bestii przecież tu mają zdjęcia dzieci podane na tacy. Co myślicie o zablokowaniu galerii marcowych dzieciaczków co zaproponowała już wcześniej któraś z dziewczyn i dostępu tylko dla nas. Mi się jakoś odechciało dodawania zdjęć do galerii, nie ważne że w ubranku. Byle kto może oglądać nasze dzieci i nie wiadomo do czego wykorzystywać te zdjęcia. Co o tym myślicie? Któreś mamy z BB też tak zrobiły.

jestem za!:tak:

jestem bardzo za!

rowniez jestem za ale ale haslo powinny dostac wszyscy udzielający się a nie tylko wybrani tak jak to jest z watkiem zamknietym.

Ja też! Tak się przestraszyłam, że chciałam zdjęcie Basi z galerii usunąć, ale coś mi nie wyszło:-( Dlatego też uważam, że powinnyśmy zablokować ten wątek dla obcych. W ogóle nie wiem z czego to wynika, ale jak przeglądałam przed chwilką ten wątek nie będąc zalogowaną to zdjęcia niektórych dzieciaczków są widoczne a innych nie.:no:

reklama
Tak, tak hasło powinno być dla każdej udzielającej się mamy. No to chyba przyspożymy naszej Karolci znów trochę pracy ale myślę że wzystkie będziemy czuć się lepiej, a przecież zdjęcia naszych dzieci to nasz ulubiony wątek.:-)

Do góry