k_aralajna
Fanka BB :)
czy jak karmicie dzieciaki butla na spaniu to odbijacie je jeszcze potem? i jak to robicie zeby nie rozbudzic...?
chce sprobowac podac butle i sie zastanawiam...
chce sprobowac podac butle i sie zastanawiam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A skąd masz takie info? Bo ja znalazłam takie:mazia - tak jak pisałam to teraz zalecają wprowadzać gluten w 4 miesiącu -dla dzieci karmionych piersią (nie po 4 tylko w 4). No i on sie daje do zupki (tak zalecają). Więc skoro są takie zalecenia , to chyba krzywdy nie zrobimy![]()
Ionka moj M dzwonil wczoraj do biura paszportowego i powiedzieli ,mu, ze na dniach dostanie list, ma wypelnic i odeslac, podejrzewam, ze chca jednak p60a pozniej cos gosciu gadal, ze jeszcze trzeba miesiac czekac
no chyba sobie zarty stroja!!! Jak juz dokumenty odeslemy, to bedziemy do nich dzwonic codziennie, bo lecimy 16 lipca!
Wlasnie sprawdzalam na str. paszportowej, oto info: This application could not be processed. A letter outlining the reasons for this decision has been posted to you.
No i co teraz? :-( Nie wyglada to, ze trzeba doslac dokumenty... M siedzi tu 10 lat, jak to jest odrzucenie wniosku to sie wkurze. Normalnie plakac mi sie chce :--
-( O co chodzi???
Ionka, dostalam list. Mamy doslac dokumenty...
I tu jest problem, bo znalazlam P60 (od 2005r. tak jak chca), ale brakuje za 2007, czy orientujesz sie gdzie moglabym dostac kopie? W firmie czy w revenue?
Zawsze cos![]()
a co do tego glutenu to w czym on jest?? wychodzi na to ze maly moglby juz cos z tym jadac bo jestesmy w polowie 4 miesiąca![]()

i książkę w radio zet
, a duzo gram . a mam znajomą ktora wygrala w kryrzowkach -2 samochody, wieze, lodowke, mikroffale,telewizor,wycieczke zagraniczną itp.za duzo wyisywac.... tak wogole to prawie cale mieszknie sobie umeblowala.Ale to ma być jedna łyżeczka dziennie tej manny. Można dołożyć np do kaszki ryżowej, albo do zupki.a o tym glutenie tez znalazlam na stronie hippa ze mozna po 4 miesiącu podawac dla dzieci karminych piersią, to mysle ze w lipcu zaczniemy podawac Krzysiowi kaszki![]()
No właśnieEj laski o karmieniu mamy osobny watektroszku zesmy sie tutaj zagalopwały
![]()
Ej laski o karmieniu mamy osobny watektroszku zesmy sie tutaj zagalopwały
![]()

i później pospalismy razem do 9:30 więc nawet, nawet się wyspałam. Zobaczymy jak dziś bo maluda śpi od 20:30. Co do wygranych, udało mi się kiedyś wygrać w Twoim Stylu mp3 a wcześniej to puzzle jako dziecko w osiedlowej gazetce rozwiązałam krzyżówkę
. Acha raz 4 w totka i kilka trójek. Poza tym dzień spokojny, dziecię tfu tfu odpukać grzeczniutkie. Już coraz mniej śpi na spacerkach. Dziś pierwsze pół godziny spał, następną godzinę był aktywny i oglądał drzewa, domy i bloki i znów pół godziny spał, zero płaczu także super.:-)