reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

reklama
Truda ja też tak miałam, raz przez cały dzień jajnik mnie kłuł i to mocno a gdy poszłam do gina to oczywiście wszystko było w porządku:happy:

Katarzyna i mordoklejka ciesze sie bardzo ze z wasymi fasolkami wszystko ok i ze rosna,milo tak uslyszec dobre newsy.
Mnie czasami pobolewal lewy jajnik ale tylko wieczorem nawet zbytnio sie tym nie przejmowalam,bo doktorka mi powiedziala ze tak moze byc i ze to jest normalane.

U mni nawet dobrze tylko dzis milam tele.z pracy i mi szef nie chce zmienic stanowiska pracy i troche sie tym przejelam a nawet bardzo, bo wiem ze teraz bedzie mi tam za ciezko i bardzo boje sie o moja dzidzie.W poniedzialek mam miec list od lekarza ze musi mi zmienic stanowisko pracy i on o tym wie a mimo wszystko rozpisal mi grafik tak jak przed ciaza.Poprostu on nie rozumie tego ze kobieta w ciazy musi bardziej na siebie uwazac niz wczesniej i dbac.:wściekła/y:Ah szkoda gadac........Toszke Was zanudzilam chyba,ale moze mi ulzy jak sie z Wam tym podziele.

Czesc dziewczyny..sporo czasu mnie tu juz nie bylo..ale czytam wszystkie posty i bardzo sie ciesze waszym dobrym samopoczuciem,no i ze nudnosci wam ustepuja:-DJa w poniedzialek ide do lekarza z moich obliczen nasza dzidzia powina miec juz okolo 3-4 cm,w kazdym razie brzuszek rosnie juz nawet w spodniach ciazowych chodze bo sie w nic mieszcze. Mam jak zwykle dola,ale wiem juz ze to po jakims czasie minie..
Pozdrawiam..

chciałam się przywitac ze wszystkimi zaglądajacymi na te stronki;
jestem w ciazy :-) termin według okresu na 23 marzec 2009, a według usg
2 kwiecien 2009 rok:rofl2: ciaża dosć trudna pod wieloma względami, ale o tym moze później; pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i te starające się:-)
Beata

WITAJ! AGAZOJA wsrod macoweczek i oczywiscie gratulujemy:-)
ANITA&MACIEK trzymam kciuki za wizyte u lekarza napewno bedzie ok,nie smuc sie,bo to zle wplywa na fasolke:-)
IZABELA ja od 2,5roku pracuje w Irlandii caly czas u tego samego pracodawcy i do momentu zajscia w ciaze nie mialam zadnych problemow w pracy a teraz nie stety tak!!!!
Do moich obowiazkow nalezy pieczenie pieczywa i jedzenia a takze obsluga klijenta tzn.(pomoc tej drugiej osobie ktora jest ze mna).Pieczenie wiaze sie z tym ze jestes przy piecu czyli goraco,potem idziesz po produkty do pieczenia do zamrazalnika -20stopni,i jeszcze czasami chowanie dostawy co wiaze sie z dzwiganiem.
Czy ty sobie wyobrazasz w takiej pracy ciezarna z brzuchem przy piecu............
Bylam na zwolnieniu 3tygodnie wlasnie przez szefa bo wywieral na mnie taka presje ze nie dawalam juz rady, teraz pora powrotu do pracy list od lekarza bede miec w poniedzialek o zmiane stanowiska pracy moze wtedy mi zmieni ale ......

reklama
Ewelcia dzieki za wsparcie..napewno bedzie lepiej i to mam nadzieje ze juz w poniedzialek,po wizycie u ginia..
Twoja praca jest bardzo ciezka jak dla ciezarnej i nie jest wskazane w ciazy w takich temperaturach pracowac,wiec walcz o swoje dla twojego dobra i twojej fasolniki:-(
Witam agazoja :-D i gratuluje!!
Ide spac milej nocki dziewuszki:tak:

Do góry