reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Miotlica bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!
Daria, brzuszek imponujący naprawdę!
Kruszynko, tak mi przykro, może to się jednak da ułożyć? Rozwód to naprawdę trauma, przechodziłam przez to 3 lata temu i uważam, że naprawdę tylko w ostatecznej ostateczności - jeżeli można ratować związek, jeżeli jest szansa to warto! I jeszcze maleństwo w drodze. Ja musiałam się rozwieść bo eks stwarzał zagrożenie dla mnie i dzieci (a w sumie i tak zwlekałam z decyzją prawie 5 lat) i teraz mam dobrze, jestem ponownie szczęśliwą mężatką, a dzieci mają kochającego ojca zastępczego, ale było ciężko - jakby co to napisz do mnie na priva.
Pozdrowienia dla wszystkich oczekujących.

reklama
cześć dziewczyny, jak miło was poczytać, korzystać z waszych rad i doświadczeń :)
daria1986 piękny brzuszek, ja jestem w 11 tygodniu i nic po mnie nie widać :( - chyba czas najwyższy żeby pojawiły się jakieś zaokrąglenia. Strasznie sie ciesze ze tu trafiłam:) pozdrawiam .

maxima78,Vinniki: Dziekuję bardzo. Wlasnie tak podejrzewalam ze inne z Was nie sa jeszcze takie okraglutkie jak ja,bo moja kuzynka w 9 mies. ma troche wiekszy,bardziej okragly od mojego:-D,a gdzie tu do 9 mies??:-p Ale ciesze sie,pomimo ze boli coraz mocniej,a wizyta dopiero 1 wrzesnia

daria...brzuszek sliczny...u mnie wałeczki tłuszczu przykrywaja jeszcze wszystko wiec pewnie dopiero za 2-3 mc bede sie mogła pochwalic wystajacym brzuszkiem...chyba ze to tak jak skłonnosc do rozstępów wielkosc brzuszka jest dziedziczna....wtedy brzucholek do konca ciazy bede miała niewielki....moja mama jak zaszła ze mną w ciaze wazyła 42 kg(wzrost 150 cm) a konczyła ciaze majac na wadze 55 kg....z siostra moja zaczynała od 52 i skonczyła na 65....ale brzucholki miała niewielkie....okrągłe tak ze stawiała na burzuchu talerzyk i kubek z herbata ale malutkie...do konca ciazy chodziła w dzinsach...

Witam daria1986r sliczny brzucholek ja to pewnie sie nie doczekam brzuszka najpier pójdzie w biodra potem w tyłek a na końcu może w brzuszek z synkiem tez nie miałam i dla tego też wszyscy mówili że będzie córka bo podobno na chłopca szybko pojawia sie brzuszek:-) Powiedzcie czy macie już jakies przeczucia co do tego czy bedzie to chłopczyk czy dziewczynka ????:rofl2:

Hej Ewelcia ciesze się że poskutkowało troche u Ciebie w pracy i masz teraz lżejszą :biggrin2: a tak apropo to my już też z moim M zmienilismy autko na większe z myslą o Maleństwie i o wygodzie związanej z przewożeniem wózeczka itp... :biggrin2:
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamunie :biggrin2:

hej przyszłam sie tylko pożegnac bo juz niestety nie naleze do marcóweczek byłam u lekarza i twierdził ze płód przestał sie rozwijac bedac w 10 tyg wygladał jak 5tyg to straszne jestem załamana zaraz jade na zabieg do szpitala bo podobno nie ma co zwlekac Vinniki napisze jak wróce i poczuje sie lepiej czesc marcóweczki :-(

reklama
Do góry