maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
maxima78 myslę że o ten program najlepiej spytać lekarza swojego ja próbowałam znalesć w necie ale np.Szczecina nie znalazło a jest on tu więc już sama nie wiem jak to sprawdzić ale wszystkie badania które są tam podane w ramach tego programu są też dla kobiet które nie uczestniczą w nim sprawdzałam w takich tabelkach które też dostałam tylko są tak małe literki że jak zmiejsze to żeby tu wsawić to nikt sie nie rozczyta 

Wiele kolezanek moich tu urodzilo piekne zdrowe malenstwa i tym sie pocieszam:-)
ja jak narazie tez mialam mocz,krew, glukoze i cytologie. do gin ide 1 wrzesnia i dopiero da mi skierowanie na usg. mam do was pytanie. mianowicie 16 wrzesnia konczy mi sie staz z Urzedu Pracy. Od 1 sierpnia jestem na L4 i nie wiem teraz czy isc od 1 wrzesnia na te 2 tygodnie czy dalej siedziec w domku. Pracodawca powinien mnie po stazu zatrudnic na 7 miesiecy,ale juz wiem ze tego nie zrobi,wiec nie wiem czy sie niepotrzebnie stresowac ta sytuacja,bo tam wszyscy niezadowoleni ze mnie nie ma. Pozatym jak tu sie czlowiek ma nie denerwowac jak do tej pory dostawalam 650 zl mies. a teraz zostane bez grosza,tak to chociaz na mieszskanie bylo.