Hej dziewczynki
a ja właśnie uroczyście oświadczam ze chyba skończyło się moje 3 miesięczne utrapienie z mdłościami, wymiotami, fatalnym samopoczuciem i spaniem po katach
strasznie się ciesze bo myślałam ze się wykończę...szczególnie te mdłości...bleee a teraz jedzonko smakuje jak nigdy
pozdrawiam was gorąco i miłego poniedziałku życzę
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Nasze maleństwo ma przyjść na świat 28 marca.:-)
Witaj Kochana, 28 marca, hehe fajna data, urodzinki mojego m:-)
Mi też mdłości minęły, piersi mniej bolą, ale na jedzenie nadal nie mam apetytu, jak narazie chudnę, zamiast przybierać, ale wyniki mam dobre, więc nie ma się czym martwić....
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Miotlica, masz rację, że te trudne ciąży początki mogłyśmy spędzić leniu****ąc na wakacjach, bardzo mnie to cieszyło. Ja też będę musiała pomyśleć o czymś do jedzenia do szkoły - mam aż 30 godzin, może nawet wykupię sobie obiady - mamy bardzo dobre.
Maxima, Miroslava, szczęściary jesteście, że mdłości za Wami. Wam nadzieję, że niedługo do Was dołączę.
Miroslava, super że wyniki ok. Ja będę jeszcze czekać do 9 września, mam nadzieję, że tym razem z maluszkiem wszystko ok.
Pozdrawiam
)
Maxima, Miroslava, szczęściary jesteście, że mdłości za Wami. Wam nadzieję, że niedługo do Was dołączę.
Miroslava, super że wyniki ok. Ja będę jeszcze czekać do 9 września, mam nadzieję, że tym razem z maluszkiem wszystko ok.
Pozdrawiam
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Witam marcóweczki
Pare dni mnie nie było, ale mdłości mi minęły tylko sennośc została i ciągłe bieganie do toalety
kruszynka bardzo Ci współczuję trzymaj sie kochana
Pare dni mnie nie było, ale mdłości mi minęły tylko sennośc została i ciągłe bieganie do toalety
kruszynka bardzo Ci współczuję trzymaj sie kochana
Witam!
Witaj Zlosnico wsrod nas:-)gratulacje.
U mnie jak narayie ok,nie dawno jakas godyinke temu wrocilam z pracy,troszke odpoczelam zjadlam no i Was czytam:-)
Fajnie ze mdlosci Wam mijaja:-)jeszcze troszke a kazda z marcowek nie bedzie mila zadnych dolegliwosci:-)
Ja sie czuje ok,tzlko kregoslup mi dokucza i straszne bole krzyza jak juz sie poloze na lozko.
Daria my tez bierzemz cywilny w pazdzierniku i to ostatniego i tez nie mam pojecia co zaloze.Teraz juz mi widac brzusio a w pazdzierniku......jeszcze bardziej.Mzsle ze do cywilnego to jakas sukienke:-)....tylko jaka
Witaj Zlosnico wsrod nas:-)gratulacje.
U mnie jak narayie ok,nie dawno jakas godyinke temu wrocilam z pracy,troszke odpoczelam zjadlam no i Was czytam:-)
Fajnie ze mdlosci Wam mijaja:-)jeszcze troszke a kazda z marcowek nie bedzie mila zadnych dolegliwosci:-)
Ja sie czuje ok,tzlko kregoslup mi dokucza i straszne bole krzyza jak juz sie poloze na lozko.
Daria my tez bierzemz cywilny w pazdzierniku i to ostatniego i tez nie mam pojecia co zaloze.Teraz juz mi widac brzusio a w pazdzierniku......jeszcze bardziej.Mzsle ze do cywilnego to jakas sukienke:-)....tylko jaka

maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witajcie jak już pisałam byłam dzisiaj u lekarza widziałam moją kruszynkę :-)ale niestety nie słyszałam jeszcze serduszka
no a lekarz okazał sie kolejnym konowałem byłam dzisiaj ostatni raz nie chciał przepisać mi żadnego skierowania na darmowe badania nawet morfologie najpierw grzecznie z nim dyskutowałam i mówię mu że takie badania są bezpłatne ze nie bedę za nie płacić ze niby czemu a on do mnie mowi tak:a co niby ja mam za nie zapłacić nie bede wam pisać co działo sie potem bo tego sie nie da opisać zatkało go jak wyciągłam spis wszystkich badań refundowanych a było to po ok 15 minutach wmawiania mi przez niego ze nic sie nam nie należy pan doktor zbladł na koncu mu powiedziałam ze ma mi wystawic zaswiadczenie ze on niema obowiazku kierowac mnie na darmowe badania oczywiscie tego nie zrobił ja mu na to ze w takim układzie wystąpie o zwrot kosztów do NFZ wiem ze zwracają a lekasz ma po dupie.Pan doktor już silnie wystraszony stwierdził ze wypisuje mi skierowanie do przychodni przyklinicznej bo w moim przypadku tam powinnam być dalej prowadzona w zwiazku z tym ze pierwsza ciąża była zagrożona.Tak więc teraz będę pod naprawdę super opieką bardzo ciężko jest sie tam dostać ale mi sie udało zupełnie przez przypadek :-) Dziewczyny nie dajcie sie i walczcie o swoje nie na jednym lekarzu swiat się kończy to ma być ktos komu naprawde można zaufać
no a lekarz okazał sie kolejnym konowałem byłam dzisiaj ostatni raz nie chciał przepisać mi żadnego skierowania na darmowe badania nawet morfologie najpierw grzecznie z nim dyskutowałam i mówię mu że takie badania są bezpłatne ze nie bedę za nie płacić ze niby czemu a on do mnie mowi tak:a co niby ja mam za nie zapłacić nie bede wam pisać co działo sie potem bo tego sie nie da opisać zatkało go jak wyciągłam spis wszystkich badań refundowanych a było to po ok 15 minutach wmawiania mi przez niego ze nic sie nam nie należy pan doktor zbladł na koncu mu powiedziałam ze ma mi wystawic zaswiadczenie ze on niema obowiazku kierowac mnie na darmowe badania oczywiscie tego nie zrobił ja mu na to ze w takim układzie wystąpie o zwrot kosztów do NFZ wiem ze zwracają a lekasz ma po dupie.Pan doktor już silnie wystraszony stwierdził ze wypisuje mi skierowanie do przychodni przyklinicznej bo w moim przypadku tam powinnam być dalej prowadzona w zwiazku z tym ze pierwsza ciąża była zagrożona.Tak więc teraz będę pod naprawdę super opieką bardzo ciężko jest sie tam dostać ale mi sie udało zupełnie przez przypadek :-) Dziewczyny nie dajcie sie i walczcie o swoje nie na jednym lekarzu swiat się kończy to ma być ktos komu naprawde można zaufaćManiulka no to widze ze na nie zlego doktorka trafilas:-(ciekawe czemu na poczatku Ci wmawial ze nie naleza Ci sie padania na NFZ?!dobrze ze bylas przygotowana,wiedzialas co kiedy masz powiedziec noi pokazalas spis badan-nie ktorzy lekarze sa do bani
ja tez sie juz kiedys o tym przekonalam.
Ale nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo:-)
Z tego co piszesz to nie licznym udaje sie zdobyc taka super opieke w przychodi,a Tobie sie udalo.Powodzenia:-)
ja tez sie juz kiedys o tym przekonalam.Ale nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo:-)
Z tego co piszesz to nie licznym udaje sie zdobyc taka super opieke w przychodi,a Tobie sie udalo.Powodzenia:-)
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
No Maniulka, GRATULUJĘ!!!! Tak trzymaj!! Nie można być miękkim!!!
reklama
maniulka !!!! tak trzymać
no ale twój lekarz..a raczej były lekarz przyjmował na kase chorych czy prywatnie? Ja chodze do lekarza króry pracuje w szpitalu w którym chciałabym urodzić, ale praktykę ma tylko prywatną i co...w tym wypadku mogę starać się zeby dał mi badania na kase?