Vinniki
Mamusia chłopczyków
Daria - trzymam kciuki i życzę powodzenia w sprawie pracy!!
Mamusia - życzę lepszego samopoczucia, mogę sobie wyobrazić, że przy dwóch absorbujących dziewczynkach pracy masz mnóstwo!
Modroklejka - po pierwsze, wczoraj w końcu udało mi się zrobić szarlotkę i rzeczywiście jest pycha, jeszcze raz dziękuję. Muszę siłą odrywać moich trzech mężczyzn od blachy
) Po drugie - ponieważ w listopadzie skończyłam 35 lat, dostanę skierowanie i na usg genetyczne i na test papp-a. Obligatoryjnie powinnam te badania zrobić, ale jest we mnie straszny lęk - no bo nie wiem co zrobię, jeżeli.... Boję się bardzo. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
)
Mamusia - życzę lepszego samopoczucia, mogę sobie wyobrazić, że przy dwóch absorbujących dziewczynkach pracy masz mnóstwo!
Modroklejka - po pierwsze, wczoraj w końcu udało mi się zrobić szarlotkę i rzeczywiście jest pycha, jeszcze raz dziękuję. Muszę siłą odrywać moich trzech mężczyzn od blachy

pewnie to tez przejsciowe może minie ja własnie też jestem zła bo położyłam sie tak sobie myslałam ze na godzinkę ale niestety nie przy moim diabełku
nie dosć że budził mnie 5 razy z byle powodu a za 6 obudził mnie zeby mi powiedzieć że mu się nudzi i to własnie tak można sobie odpocząć dobrze że już od poniedziałku zacznie się szkoła trzeba bedzie rano wstać ale do południa chociaż spokój :-):-):-):-):-):-)