reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

aga z tego co wiem to jak zakaźenie jest wcześnie wykryte to jest wyleczalna, ale moge sie mylić. Tylko kiedyś czytałam że dziewczyny się wyleczyły.

Ja mam tez nieaktywną, robiłam znowu ostatnio badania i spadło troche to dobrze :):tak:

reklama
Widzisz Julia Tobie spadło a mi trochę wzrosło więc moze dlatego ten antybiotyk :( Idę w poniedziałek do gina na wizyte to jego się dokładnie wypytam - moze on mi udzieli bardziej sensownej odpowiedzi niz ten od toxo :(

Ja tylko załatwiam z ginem, i pewnie tak bo z tego co wiem to nie może rosnąć, ale nie chce wprowadzić Cię w błąd

No a mnie moj gin wysłał do instytutu chorób tropikalnych na badania:)
No nic nie ma co panikować ale w poniedziałek szorować do lekarza i dokładnie sie wypytać - oby tylko dzidzi nic nie było.

Dzieki julia za informacje :)

Ja też byłam ale to jeszcze przed ciążą:-) pozdro i dzidzi nic nie bedzie jak szybko jest stwierdzone i się bierze leki:-)

Ja w pierwszej ciąży jak nie wiedziałam o toxoplazmozie i zrobiłam badania to tez troche urosło i wszystko w tej kwesti u dzidzi o.k. tzn toxo mu nie zaszkodziła tylko coś innego

No ja wlasnie pierwszą ciążę straciłam przez toxo wiec dlatego tak bardzo jestem wyczulona na jej punkcie - ale wlasnie wtedy była aktywna, teraz nie jest, wiec wierzę w to że będzie wszystko ok :)

reklama
Do góry