reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
Witajcie ach te ruchy...ja prawie nic nie czuje, jestem chyba jak Ty mordoklejka jakaś "drewniana" :-D , coś jednak tam czuje ale nie mam pewności, pewno dlatego, że oprócz tego "drewna" zostało mi trochę tłuszczyku po pierwszej ciąży...oby.

Co do płci jeszcze nie znamy:-(, ostatnim razem jak byłam u ginka, przebadał mnie paluszkiem, i posłuchał serduszka, niestety nie widziałam dzidzi, wogóle nie naświetlał jej/jego. I powiem Wam, że nie byłam uszęśliwiona z tego powodu, najważnejsze mimo wszystko, że ze mną i dzidzą jest ok.
USG połówkowe mam 3.11. może wtedy się dowiem kto mieszka w moim brzuszku?, tak wogóle to się zastanawiam nad USG 3-4D?

Irmma wiesz ze nie wiem ile tu wizyta prywatnie kosztuje u gina:sorry2:ale z tego co wiem ze by sie do takiego owego dostac to trzeba czekac okolo 3miesiecy masakra!!!!
Wizyta u lekarza pierwszego kontaktu kosztuje w granicach 50-60euro:szok::szok::szok:
Tu porostu sa takie procedury i trzeba sie ich trzymac:-(
Jade do PL kliniki nie dlugo:-)troche drogo bedzie nas to kosztowalo ale co tam....

ja nawet nie mam pojęcia czy u mnie w mieście są jakieś prywatne przychodnie, gdybym mieszkała w Londynie to pewnie poszłabym do Polskiej przychodni, a tak trzeba po prostu chodzić do NHS, innego wyjścia nie ma. :crazy:

dziewczyny co myślucie o pasach poporodowych znalazłam taki na allegro PAS POPORODOWY WYSZCZUPLAJĄCY Pani Teresa rozm. L (459384767) - Aukcje internetowe Allegro i zastanawiam sie czy mi sie to przyda po porodzie moze ktoras z was to uzywała i bedzie wiedziec więcej na ten temat czekam na odpowiedz :-)

Ja nie uzywalam pasu i zaluje w sumie bo podobno dobra sprawa, wiem po sobie ze po porodzie brzuch jest jak jeszcze w ciazy ja po cc dlugo mialam wielki bebech....nie wiem tylko jak z tym uciskiem....kolezanka stosowala i zadowolona byla ...dodam ze po cc byla...

witajcie!

od rana meczy mnie katar ciezarnych i krwawią mi dziąsła...a na dodatek chyba bedzie mnie bolał zab bo cos mnie powoli kłuje....zastanawiam sie czy w ciazy u dentysty mozna dostac znieczulenie? bo ja bez znieczulenia to nawet buzi nie otworze! juz sobie obiecałąm ze po ciazy odłoze kase i pojde na zabieg w narkozie-wszystkie zoabki od razu zrobie i juz...co prawda rok temu zadnych ubytków nie miałąm, ale jak tak sobie do paszczy zagladalm to mam wrazenie ze 3, moze 4 zabki sa do zrobienia....

[video=youtube;25VGdNU3nrU]http://www.youtube.com/watch?v=25VGdNU3nrU[/video]

obejrzyjcie, a potem sobie posluchajcie:) jest niesamowita! samowystarczalna i do perfekcji opanowala sprzet;))!!! kolejna z moich ulubionych!
piosenka z czołówki tvn, ale poszperałąm i znazłam oryginał!

a to się Wam jeszcze pochwale tym co lubie robić w wolnym czasie....co prawda nie spiewam na codzien w tym chórze, ale biore udziałe w wielu warsztatach które organizują...w tym roku w styczniu na preno tez wezme!
moja siostra z nimi spiewa, a ja mam w domu płyty z warsztatów i koncertów...uwielbiam gospel!

[video=youtube;zdXOaAS2HSI]http://www.youtube.com/watch?v=zdXOaAS2HSI[/video]

reklama
avanti, co do tego pasa, to nie uważam aby to było potrzebne - ja po porodzie nie używałam takich "wynalazków", trochę brzuszki ćwiczyłam i tyle, no ale po pierwsze nie miałam zbyt dużego nadmiaru do zrzucenia (przytyłam tylko 14kg) a po drugie każdy robi co uważa ;-)
modroklejka, fajne hobby :-)
a mi nadal zatykają się uszy, masakra jakaś - byłam u laryngologa "nie ma pani opuchniętych śluzówek, można by coś przepisać no ale pani w ciąży, przeżyje pani, prawda?" :baffled: kurde, przeżyję, ale wcześniej zwariuję, ciągle jak w studni :no:

Do góry