reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Julia Ty to nie masz za ciekawie z tymi kłótniami z mężem :baffled:. Ale do szpitala jedz, być może już niedługo ujrzysz swoje maleństwo, i mąż również i mu serduszko zmięknie ;-)
Ewelcia hi hi jak przeczytałam początek twojego posta to się śmiać zaczęłam ;-) bo tak sobie pomyślałam że przy dziecku można jeszcze być zaspanym :-):-) i taka nadzieja się we mnie obudziła, że może jednak co nieco będę spać przy mojej małej, bo jak na razie wszyscy mi mówią żeby to nie był taki brój jak ja lub jak mój mąż he he jak byliśmy mali. Ale minus i minus daje plus więc może będę miała grzeczną córeczkę :-D:-D

reklama
Agusia przed 15 wypilam czarna kawe myslalam ze po niej nie usne.Synus byl nakarmiony przewiniety wiec mysle co by nie skorzystal z okazji i sie [przespal.Wstalam po 17 a za 5min szymonek wstal na karmienie:-).Sama sie juz czasami budze zeby go nakarmic.
Ja tez bylam nie grzecznnym i rozdartym dzieckiem,tak samo jak moj m.Nawet w sobote jak dzwonilam do ciotki to sie pytala czy Szymus sie czasami nie wrodzil do mnie:-D:-D:-Dteraz jeszcze ciezko stwierdzic bo jest malutki,moze nie bawem sie przekonamy.
Oby nie pokazywal zbytnio na co go stac:-D

hej
ja po wizycie u ginka noi tak mały waży prawie 3400gram :-D (więc juz mogłabym go urodzić) łożysko 3 stopień a najgorsze jest moje zatrucie ciążowe bo sie pogorszyło mam coraz wyższe ciśnienie i większe orzęki dostałam leki na nadciśnienie i zobaczymy do piatku czy pomogło jak nie to w poniedziałek do szpitala pójdę :-(
zaraz musze nadrobic co natworzyłyście :-p

avanti super że wszystko dobrze.. no to szykuj się może następna będziesz.. a dzidzia już duuuuża...

ja nie wiem co będę robiła w nocy bo się w dzień wyspałam..sama w domu byłam to mogłam zaszaleć :)

a teraz juz mojego maluciego syneczka wykąpałam bo unurany przyjechał od tatusia.. nakarmiłam i do łóżka położyłam bo jutr do szkoły:) a ama wezmę się za jakąś lekturę..tylko ciekawe za co jak już wszystko wyczytałam...

Witam wszystkie brzuchatki i już-nie-brzuchatki z wieczora. Jakiś taki nerwowy dzień dziś miałam i humoru nie mam. Znów się przeterminowałam:frown:

Dziś mam termin z usg i nic :-(. Byłam u lekarza, niby jest ok, ale jak do przyszłego tygodnia nie urodzę, to kieruje mnie na patologię:baffled:. Ledwo się już kulam, a mały nie chce się wynieść. Na osłodę obejrzałam sobie zdjęcia maluszków na zamkniętym (nie mogłam się doczekać!!!).

Smutno mi, rozczarowana jestem i zniecierpliwiona już! I Ewelcia i Sara, które miały termin jak ja, dawno urodziły, a u mnie nic... Już bym chciała mieć to za sobą...

Firehead napewno juz nie dlugo bedziesz miala dzidzie:tak: nie przejmuj sie i nie denerwuj przynajmiej masz pewnosc ze dzidzia pozadnie donoszona;-) Pozatym jeszcze dzisiaj dzien sie nie skonczyl..:happy:

reklama
Do góry