marlena021
Fanka BB :)
strasznie na Chineczka wyglada  rodzice ja zaniedbali bo powinni dopilnowac by tak sie nie obzerała
 rodzice ja zaniedbali bo powinni dopilnowac by tak sie nie obzerała 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

moja panna odmówiła spania i teraz zamulam brak tej godzinki pewnie odczuję przez cały dzień :-(zaraz się wezmę za sprzątanie to może się odmulę bo kawa mi nie pomogła
moja panna odmówiła spania i teraz zamulam brak tej godzinki pewnie odczuję przez cały dzień :-(zaraz się wezmę za sprzątanie to może się odmulę bo kawa mi nie pomogła 

Boziu jak Ci zazdroszcze spadku wagi u mnie masakra ale po pierwszej ciąży też tak miałam że wszystko spadło a nawet więcejMasakra te Chinka, może i to choroba, ale pierwszym krokiem powinno się jej wprowadzić jakąś dietę, a nie cieszyć się, że dziewczynka ma duży apetyt
Ja w ciąży jadłam sporo, ale dopiero od 4 m-ca, bo wtedy przestały mnie męczyć mdłości. Paczki to była codzienność, a mimo to przytyłam tylko 13 kg. Nic juz mi z tego nie zostało, a nawet ubyło.
 :-(
 :-(