reklama

Mazurskie mamy !!!

Aguśka u mnie wszystko ok:)
Mam sporo zajęć o których pisałam stronę czy dwie wcześniej poza tym pogoda na wyspach w miarę dobra więc korzystamy rodzinnie :)
Zdrowie moje...w miarę jako takie :-/
W domu mam mały bałagan bo mąż montuje nowy mebelek i takie tak gadżety do domu.
Sprzątać będę jutro!
Pierwszą lekcję angielskiego mam już za sobą i teraz czeka mnie poważana nauka.
Poza tym ok.
A Tobie Aguśka gratuluję przeprowadzki,mam nadzieję że w Płocku będzie wam dobrze:))oczywiście trzy mam kciuki zaaklimatyzowanie się i nowe zmiany!

Miłego wieczoru życzę wam:)
Pozdrawiam

reklama
Aguśka super gratuluję przeprowadzki:) kiedyś pisałaś że chciałabyś wrócić do Płocka no i się udało :-)
Co do moich chłopaków to odpukać jest ok :) mam nadzieję że choróbska już się od nas odczepiły za dużo ich ostatnio było .
Pozdrawiam wszystkie mamusie i buziaki dla Waszych skarbów:-)

Miłej niedzieli:)

My z Filipem byliśmy juz z rana na kasztanach:) dużo teraz tego... jest co zbierać a dzieciaki mają frajdę:tak:
Zbieram się powoli do kościoła.
Za tydzień chrzciny. Muszę iść do księdza..

Pozdrawiam!

Marta03
dzieki za smska, u mnie lepiej!

Heeja !!!wekendowo to i pustawo tutaj:)ja tez dzisiaj mialam wizytacje tesciowej i mamy bo jednak zdecydowaly ze same zrobia jedzenie na przyjecie poslubne na 30 osob ,myslelismy o cateringu ale skora wola tak to niech bendzie tak swietnie gotuja to co tam .a co wiecej mala marudna jak niewiem co ,pozatym niewiem ale mala bardzo czesto je i troszke to dla mnie jest meczace czasem mam kryzys i mysle o butli ale narzazie nie tak mysle karmic gdzies do 6 miesiaca zobaczymy jak wyjdzie,teraz mala poszla na spacer z Tomkiem ,chwila odpoczynku ,chociaz juz teraz to nienarzaekam bo przesypia prawie cala jak zasnie 21_22,no i ucze juz do lozeczka bo do tej pory ze mna w lozku spala ,ale trzeba oduczyc bo pozniej bendzie gorzej.Aguska kciukasy za przeprowadzke ,KIngo korzystajcie z takiego dzionka fajnego,Aniu obu z coreczkami to tylko przejsciowy problemik byl,Necia dzieki za pozdro i nawzajem,

dziewczyny dokładnie przeprowadzamy sie za tydzień mam nadzieje bo załatwiamy ostatnie sprawy.
naprawde bardzo sie ciesze:-)
Necia dobrze pamiętałaś bardzo chciałam ponownie mieszkać w Płocku i teraz mam nadzieje że będziemy mieli troche z grki a nie ciągle pod górke;-)
teśka skoro możesz karmić to karm jak najdłużej;-)a kryzysy niestety bywaja ale pokonasz je;-)i widzę że ślub tuż tuż powodzenia
Ania życzę zdrówka dla dziewczynek
Kinga my też na spacerku byliśmy piękna dziś pogoda mój Bartek uwielbia zbierać żołędzie:-D
reszte pozdrawiam gorąco i śle całuski

Hej
My wróciliśmy od mojej babci-zadowoleni,chociażmały kaszleniesamowicie jutro obowiązkowo do pediatry. Mam nadzieje że nic poważnego.
jestem w pracy jutrosię odezwę
Pozdrawiam

reklama
aguska pochwal się koniecznie nowym mieszkaniem! :tak::-)

Miłego wieczorku
my już na spokojnie.
Niedawno wróciliśmy ze spaceru wieczornego. Fajnie było. Pies pobiegał:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry