reklama

Mazurskie mamy !!!

hejka
my po 19 wróciliśmy dopiero z cyrku. Wymęczona jestem. Zrobiłam kolację zjedliśmy i teraz odpoczywamy przed tv. Fiol buduje konstrukcje. Już w piżamie wiec zaraz idzie spać o 21.
Ja jeszcze chce serial obejrzeć swój potem:)
Cyrk nic szczególnego... ale dziecko zadowolone a to dla mnie najważniejsze!

szczepionka zaliczona. Filip chwilkę płakał ale nie było tak źle. Dał radę. I ja też ufff...

marta03 chętnie bym na ciacho wpadła ale juz za późno dziś.
Jutro może też coś upiekę. Za mną chodzi murzynek mmm....

Miłego...

reklama
I ja już odpoczywam.
Dzieci zasnęły o 19:30 przy mamusi bajeczkach. Ostatnio ładnie (chodzi mi tu o Maję) zasypiają mi maluchy jak czytam im bajki.
Ja ciacho upiekłam, chałupkę ogarnęłam i czekam na męża, będzie za godzinkę :)

Kinga to dobrze że na szczepionce nie było źle:) dorośleje Ci synek brawa za dzielność:tak:
Marta zazdroszczę że dzieciaczki Ci tak cudnie zasypiają;)
A u nas o zgrozo Pawełek przyszedł ze szkoły taki nie swój mówił że go główka boli dotknęłam jego czoła był cały rozpalony :( Nie wyjdziemy chyba z tych choróbsk zobaczę jak się rano będzie czuł jak nadal będzie gorączka to do szkoły nie pójdzie !

necia zdróweczka dla chłopców
kinga zuch chłopak z twojego Filipka
reszte pozdrawiam cieplutko
ja zaganiana już jestem bo w piątek sie przeprowadzamy więc nie będzie mnie jakiś czas póki neta nie założymy

Aguska a zauważyłaś chociaż jak życzenia Ci ładnie złożyłyśmy z okazji rocznicy?
nic nie odpisałaś nam... :blink: nie oopowiadasz jak po rocznicy, miło spedziliscie czas?:happy:

Nel biedny Pawełek. oby się nie rozchorował Ci... zdrówka!

Ja ciekawa jestem jak dziś Fiol w zerówce. Ta rączka go boli trochę jednak. Mam nadzieje że uważa na siebie.

Miłego dnia
odezwe się wieczorem

kinga aż spojrzałam czy wam dziękowałam i na szczęscie dziękowałam:-p
a dziękuje że pytasz miło spędziliśmy rocznice ale tylko w domku przy winku a potem upojna noc:-D ale mam nadzieje że bez niespodzianki:-Dja już żyje tylko przeprowadzka i mam tyle na głowie że czasem nie pamiętam gdzie coś pisze niestety
a jak tam u ciebie?

Witam
Witaj Aniu:)
Dziękuje...tak choróbsko mnie jakieś wzięło ale dziś jest już lepiej :tak:
U mnie też mega słonecznie jest i już ponad 20 stopni na termometrze :szok: Piękna końcówka września!!
Na piątek,sobotę i niedzielę zapowiadają na wyspach ponad 25 stopni więc wybieramy się w sobotę od razu po moich zajęciach na wycieczkę :tak: nie możemy przegapić tak pięknej wrześniowej pogody.
Życzę Ci Aniu także dużo słoneczka !
Pozdrawiam

Oj tak trzeba korzystac :-)

Necia zdrowka

Kinga dzielny synek

Uciekam bo Lenka placze,ehhh dzis jaka niespokojna jest o 7 dzis wstala i marudzi dobrze ze niedlugo maz bedzie

Milego dnia zycze Wam

Witajcie:) Dzięki dziewczyny ale Pawełek jednak dziś czuje się nie za dobrze gorączka mu wzrosła:( i w ogóle jest taki osłabiony i został w domku biedulek. Życzę Wszystkim zdrówka :tak:
Aguśka jak się przeprowadzisz to pierwsze co to szybciutko załóż internet ;-)
Kinga a Filip ma spuchniętą tą rączkę ?
Pozdrawiam cieplutko:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry