reklama

Mazurskie mamy !!!

Ale tu pustki
ja jeszcze jestem z wami to piszę;-)
dzi odwiedziliśmy babcie Bartuś był grzeczny nawet szedł pięknie za rączke.a jazda autobusem to dla niego mega frajda:-D<bo poszłam z nim na piechotke tylko podjechaliśmy autobusem>
dziś ma mega apetyt z czego bardzo sie ciesze nie wiem czy wam pisałam ale mały mi przytył i waży już 12,400kg i ma 85cm czyli rośnie mi chłopak:-D
a co tam u was kochane?
wszystkie takie zabiegane jesteście?

reklama
Hej a ja mam dziś wolne i siedze w domku, ale cały dzień coś miałam tyle planów na dziś i niewiele udało mi się zrobić- ale najważniejsze mam :)
Jutro też wolne tylko tego lekarza załatwić i będzie spokój, Necia rozumiem że nie będziesz mogła wyjść skoro Pawełek chory?
Zdrówka dla niego.
Aguśka- fajnie macie z przeprowadzką- ja mam już za sobą i jest super :)

necia jak Pawełek?
aguska Bartek ładnie rośnie :) super!
młoda zadowolona z przeprowadzki widać i fajnie.. :)
marta03 jakie bajeczki czytasz? :happy2: U nas Filip zasypia przy kołysankach minimini. Kładzie się i momentalnie go juz nie ma.

Miłego dnia i ja życzę!

Hej

Dziewczyny moze Wy cos poradzicie otoz moja cora pupe ma odparzona probowalalm juz wszytskiego,sudocrem,benaten,make ziemniaczana wietrzeniej pupy i poprawy nie ma,pieluszki ma zmieniane czesto nie wiem czemu tak sie zrobilo cholera jasna z Nacia takich problemow nie mialam,pomozcie bede wdzieczna

Narazie zmykam zjesc sniadanko
Milego dnia

:) wybacz nie zorientowałam się że Ty w Irlandii jesteś :) no to może na hugisy albi inne napewno też znajdziesz inną markę tak dla spróbowania, nie mówie że to musi być to ale często słyszałam że mamy przy takich problemach zmieniały pieluchy i inne bardziej odpowiadały dla dziecka.

reklama
:) wybacz nie zorientowałam się że Ty w Irlandii jesteś :) no to może na hugisy albi inne napewno też znajdziesz inną markę tak dla spróbowania, nie mówie że to musi być to ale często słyszałam że mamy przy takich problemach zmieniały pieluchy i inne bardziej odpowiadały dla dziecka.

Nic nieszkodzi,dzis zobaczymy inne pampersy jak cora zareaguje maz ma kupic hugisy jak bedzie wracal z pracy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry